Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért beszéltek ilyen mocskosan olyanokról akiket valaha szerettetek?
A kérdés olyanoknak szól, akik megteszik. Sokan nem, azok ne vegyék magukra.
Szóval miért lesz a volt barátnőből szakítás után automatikusan "r.ibanc" aki semmire se volt jó, csak hogy "megk.úrd"?
Lányoknak is szól a kérdés mert nyilván közöttük is van aki sértően beszél az exéről csak náluk még nem találkoztam ilyen beszédstílussal.
Azért beszélnek később mocskosan, mert már nem tudják értékelni azt, aki az övék lett és visszaélnek azzal hogy a nő mindig a kedvükbe jár. Annál durvábbak lesznek a férfiak, minél jobban kinyalja a seggüket a nő... És ez nem csak azoknál van így, akiknek okuk is van rá, mert "elbánt" velük a nő, hanem sokszor pont azok járnak pórul akik a lelküket kiteszik a pasijukért! Rájöttem, hogy minél kedvesebb, háziasabb...stb. vagyok, annál rosszabb, engem a férfiak rontanak el, rájöttem, nem érdemes jónak lenni, mert nem érdemlik meg! :((
28/N
Nos az én helyzetem kicsit más nemjártunk nemszoktam lealázni de ha meghallom a nevét sírógörcsöt kapok...
Sok nő azért beszél így az exéről mert megalázta, porrá zúzta a szívét szenvedett miatta stb..
A lányok sokkal nehezebben tudnak elfeledkezni azokról a férfiakról akik a szívükbe gázoltak ézért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!