Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Önkritikával rendelkező férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önkritikával rendelkező férfi kontra egoista, istenkomplexusos férfi! 100 esetből 95-ben az egoista nyeri el egy nő kegyét. Akkor most mi is kell pontosan a nőknek?

Figyelt kérdés
Nem, nincs KSH által alátámasztott statisztika, sem census, semmi. Tapasztalat. Látottak. Hallottak. Átéltek. Az van. Nos! Mióta összetévesztendő a flegma, egocentrikus, nagyképű, cinikus, fölényeskedő attitűd az egészséges határozottsággal, felelősségteljességgel, önnön szembeni kritikával? Merthogy a nők sokadjára is szeretnek besétálni a megtévesztés csapdájába. Tényleg ennyi szubmisszív nő létezik? Vagy ez csak ilyen pillanatnyi behódoló állapot?
2016. jan. 17. 22:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
16%

A nők szeretik a határozottságot, az őszinteséget kevésbé. Az ismerkedésben egy férfitól nem azt várják, hogy előadja, milyen édes kis lelke van és nincs önbizalma. Azt várják, hogy lássák rajtad, hogy kemény vagy és határozott.

Konkrétan ki is próbáltam. Az önbizalmam átlagos. Volt, hogy őszintébben előadtam, hogy szerintem nem vagyok helyes. Nos, ha ezt őszintén elmondod egy nőnek, már el is buktad. Máskor meg előadtam a flegmát, lazát, nem törődtem a csajjal és tádám... Sokkal nagyobb százalékban jött össze a dolog.

Az egészet az is bizonyítja, hogy itt szépen jó pár nő végigmegy és mindent lepontoz, amit nem akar elismerni és őszinte képet fest róla. Ehhez jön még, hogy valahogy a férfiak többsége teljesen ugyanazt tapasztalja.

De, azért nincs így jó pár nő szerint, mernincsígycsakmerazérmer'...

Tisztelet a kivételes és normális nőknek és azoknak, akik elismerik, hogy mi kell nekik.

2016. jan. 18. 06:13
 12/17 anonim ***** válasza:
22%

Jòl jegyezzétek meg amit ìrok.

Első komoly kapcsolatom úgy kezdődött,hogy tudatosan,randizások stb. beletettem szivem-lelkem. 1.5 évig tartott és sz.r is volt. Ezután lesz.rtam a nőket,csak éltem az életem és bulikban vagy bárhol nem érdekelt,hogy kedves legyek!Nos csak ügy tapadtak a nők,pedig akkor is egy csòri egyetemista voltam és nem néztem ki úgy ahogy most. Átlagos lányok voltak,jó alakkal. Sokszor bunkóztam,és arra gerjedtek. A nagypofára,a határozottságra. Ezek 90%-a úgymond normális csaj volt,nem plázacica v. társaság k.rvája.

Aztán egy buliban egy ismerős lánnyal, elképesztően határozott voltam (mai napig emlegeti), és össze is jöttünk, de elején sokat bunkóztam, nem tudatosan,csalódtam a nőkben régen és ez megmaradt. Amugy mai napig együtt vagyunk és rendben van a kapcsolatunk minden téren. Értelmes nőröl beszélek szintén!

Akit érdekel miért voltam elképesztően határozott,annak privátban leìrom!

Ìgy megy ez srácok!Nagy pofa kell,határozottság és nem a csajozásra koncentrálni! Meg szedje össze magát mindenki mert ahogy elnézem a mai fiatalságot,röviden csak annyit mondanék rájuk,hogy hiányzik a 2 év katonasàg! A nőknek meg hiányoznak a férfiak! Ma csak ilyen fiúkák közül válogathatnak... :D

25F

2016. jan. 31. 08:48
 13/17 A kérdező kommentje:
(Gondoltam, nosztalgiázok egyet.)
2016. máj. 23. 17:26
 14/17 anonim ***** válasza:

A társadalom tagjainak egy emberhez való hozzáállását legnagyobb részben annak a konkrét személynek az önmagáról alkotott képe határozza meg. Nyilván nem teljesen, meg vannak kivétek, de legnagyobb részben, és az esetek többségében igen.

Az élet minden területén így van: azért lehet az interneten sokkal sikeresebb, népszerűbb egy beképzelt, akár csúnyácska tini, mint egy nagyon szép de félénk lány, mert az előbbi elhiszi magáról, hogy ő szép, jó, vicces, menő, okos, míg az utóbbi nem. De ugyanezért tudott hatalomra jutni Hitler; elhitte magáról, hogy képes rá.

Röviden szólva: ha valaki magát egy kupac trágyának tartja, mások is annak fogják tartani.

2016. máj. 23. 18:25
 15/17 anonim ***** válasza:
Ez azért van így, mert ti beszaariak vagytok, ők meg nem.. Ennyi, lehet tovább bőgni. 27/F
2016. máj. 23. 18:27
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha nem ostoba ribik lennének számodra a nők, nem így lenne ez az állításod ;)
2016. máj. 24. 12:31
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha csak magamból indulnék ki, ahányan és ahogyan visszautasítottak aztán később kiket választottak stb, lehet, hogy ez igaz lenne. DE! Tudom azt is, hogy a jóbarátaim, ismerőseim, munkatársaim stb jóravaló férfiak, normális, jólelkű, nem egoista emberek. És legtöbbüknek felesége, vagy barátnője van. Szép, kedves okos csaja. Szóval nem egészen igaz amit írsz. Nézz szét a baráti körödben kinek van barátnője. Hacsak nem bunkó egoistákkal haverkodsz, te is láthatod amit én.
2016. nov. 7. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!