Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is szomorú ez egy kicsit?
Szerintem nem az a gondja a kérdezőnek, hogy a jövendőbeli barátnője jelenleg kapcsolatban van és összefekszik a barátjával.
Sokkal inkább arról lehet szó, hogy akivel össze fog jönni, az most éppen a diszkóban rázza a seggét, és minden hétvégén másik nagyképű bunkó macsó szurkálja.
Én igazából leszarom. Az életre valók szaporodnak, aki meg nem az, az elpusztul. Ha találok valakit egyszer, akkor én is tovább viszem a génjeimet, ha nem, akkor ennyi, akkor nem voltam életrevaló.
Annyi szerencsém van, hogy ma már egy kis pénzért is lehet kapni "szerelmet" 1 órára. :D Szóval lehet kipróbálom azt. Mert tök mindegy, hogy egy 20-on éves lányt szednék fel, valami véletlen folytán, vagy egy hivatásoshoz mennék el, mert általában már mindkettő több f...t fogott, mint kilincset. Csak az egyik pénzért, a másik meg buliból.
nem mindenkit basznak most. van, aki éppen 2 kapcsolat között van, van, akinek meg kapcsolaton belül nem működik.
én jobb szeretem úgy nézni, hogy most mással van, de engem szívesebben baszna :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!