Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok most szomorú és lehangolt?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal, egyre jobban megkedveltem. Látszatra úgy tűnt nekem, hogy az érzés kölcsönös. Viszont az utóbbi pár nap eseményei tekintetében, úgy tünik, h tévedtem, és a lány nem akar semmit. Persze még nem biztos, de nagyon úgy tünik. Emiatt nagyon el vagyok keseredve, és lehangolt vagyok.
Pedig nem kellene, hisz abból indult ki a dolog, h ő kedvel engem. Mivel úgy tünik, h nem, miért vagyok miatta szomorú? Hisz csak egy olyan dolog miatt vagyok, amit én képzeltem be, nem is valóság.
Hogy van ez? Más is szomorú ilyenkor?
26F
2015. okt. 14. 19:58
2/4 anonim válasza:
Vagy lehet azert vagy buvalbszott, mert a valogatott mar csak potselejtezon jutjat ki az eb-re
3/4 A kérdező kommentje:
Az sem segített a hangulatomon. Főleg, h nem nézem ki ebből a csapatból, hogy mentálisan képes lenne megverni valamelyket is a 4ből.
Még ha talán játéktudás alapján egy max 2 nél jobbak is vagyunk talán.
2015. okt. 14. 20:10
4/4 anonim válasza:
Ugyanilyen vagyok, állandóan beképzelek dolgokat, és attól függően van jó vagy pocsék kedvem, hogy mik azok. 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!