Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1. Milyen az, amikor egy fiu/lany megolel titeket? 2. Fiúk, ti mennyire veszitek észre, ha egy lany szomorú/lehangolt?
1.Mármint gondolom jo, de bővebben? :D
Tudjatok/érzitek, hogy csak baratilag ölel-e meg vagy akar valamit? ( mar persze, ha meg nem jártok :'D )
2. Ha látjátok rajta, akkor mit tesztek? ( ha tesztek valamit)
Ha sírni láttok egy lányt ( oszt.tars/egy baráti összejövetelen, szóval azért valamennyire ismeritek) akkor mit tesztek/tennének?
Kort es nemet ( aki az 1. Kérdésre válaszol :D ) is legyszi
Köszi :)
1. A volt barátnőm amikor megölelt ,az nagyon jó érzés volt . Teljesen hozzám bújt éreztem a közelségét és az illatát. Meg néha kiadott 1 érdekes hangot és akkor mégjobban magához szorított . Aztmondta ez azért van mert nagyon szeret és örül nekem . :) Szóval nekem is jó érzés volt :)
2. Nem volt még ilyenben részem .
18/F
Ez aaaaaaaaaaannyira függ magától a sráctól. Nem egyformák természetesen.
Egyik fiúbarátom: úgy ölel mintha az élete lennék. Elég szeretet hiányos... csak barátok vagyunk, minden héten mondja az új szerelmét. :D
Másik: szakítottak barátnőjével. Én voltam az egyetlen akit közel engedett magához. Túl közel. Aranyos srácból egy szemét lett. Hát igen ő leszar*ta, hogy épp rossz kedvem van (miatta)... mármint az 'átváltozása' után. Pedig sírni is látott.
Harmadik: tök hidegen ölelt meg. Mindenkit gyors megölelt a társaságból... hát nem ő vallott szerelmet nem rég? :D
1. Èn is csak gondolni tudom! Mèg nem volt barátnőm!
2. Èn egyből èszreveszem ès segítek! Mindig kèrdezem hogy mi a baj ès megvigasztalom az illetőt! Általában sikerül megnyugtatni a körülöttem lèvőket! 14/F
1. Igen, tudom. Ha egy régi lány barátom az, valószínűleg nem fog belémszeretni. Ha valakivel randizok, akkor meg nem barátilag fog megölelni valószínűleg.
2. Észre veszem. Ha csak chatelünk, akkor is. Az írásából is ki lehet következtetni. Azt teszem, amit a helyzet kíván. Bíztatom, vigasztalom, megkérdezem mi baj van és megpróbálok neki segíteni, ahogy csak tudok. Megölelem.
21/f
Nem tudom,én azt nem érezném abból. Mert pl. a legmarasztalóbb ölelést eddig egy "hug me"-s lánytól kaptam (ráadásul nem is én mentem oda hozzá (de a tárcám megvolt még utána :D)).
Megkérdezem,hogy segíthetek-e és legalább meghallgatom.
1. Hát aki fiú megölelt az nagyon jó volt. Nagyon kozel ereztem ot.
2. Egybol odamegyek hozza s megvigasztalom.
1. Alapjáraton imádom megölelni az embereket, de mikor azt a fiút ölelem meg, aki régóta tetszik (szerintem nem kölcsönös), na az leírhatatlan. Ő is kicsit "ölelgetős" típus, és imádom, hogy ő nem csak így "távolról", hidegen, gyorsan ölel meg, hanem rendesen... magához szorít több másodpercig, közben érzem az illatát... és szerintem elég béna, ha nem veszi észre, hogy én többet érzek iránta, mivel nagyon sokáig szorítom én is magamhoz. :D
2. Én sírtam már osztálytársak előtt, és rendesen megvigasztaltak (másik lánnyal is történt ilyen). :)
16/L
1. Csodás érzés, főleg ha mindketten éreznek valamit. Azért észre lehet venni hogy most hogyan is ölelt meg.
2. Persze hogy teszek valamit, bármit amit csak tudok. Ha egy oszt.tars/egy baráti összejövetelen látok valakit, nem tudok sokmindent tenni mert nem vagyok népszerű a lányok körében, de nem hagyom sírni. 15/F
1. Nem tudom még sosem öleltek meg.
2. Valószínűleg nem segítenék mert mikor lehetett volna segíteni akkor mindig elküldtek.
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!