Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van úgy most, hogy olyan dolog miatt szomorú/lehangolt amin nem tud változtatni?
Figyelt kérdés
Én így vagyok,de igyekszem tenni ellene azért.:)
A kategóriát nem elrontottam..:)
2013. júl. 23. 21:55
1/7 anonim válasza:
Hanem direkt tetted rossz helyre?
2/7 anonim válasza:
Igen... de próbálok tenni ellene, szeptembertől. L
3/7 A kérdező kommentje:
Első,ez értelmes volt-.-
Talán mert ilyen jellegű az ügy.
2013. júl. 23. 22:00
4/7 anonim válasza:
Igen, hatalmasat csalódtam valakiben, akit egyébként szeretek..illetve már nem...
5/7 anonim válasza:
Igen.
Túl közel repültem a naphoz,meg amúgyis van egy rakat bajom,de ez most a legnagyobb.
6/7 anonim válasza:
Ha a lány hozzáálasa más lenne csak egy picit is, akkor nem lenne semmi bajom sőt. Próbáltam, de nem tudtam megmenteni a helyzetet...
Lassan már attól félek, hogy a modik tiltanak, mert minden hova oda rivok egy kicsit... :-/
7/7 anonim válasza:
Nem mondhatnám, hogy lehangolt vagy szomorú vagyok amiatt a dolog miatt inkább csak kicsit frusztrál. :D 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!