Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Kicsit eléggé szomorú a dolog.
Először is elég bonyolult az életem.Egy hétköznapi srác vagyok.Hétköznapi hobikal ,dolgokal.Csak az a bökkenő ,hogy a fociban ,kosárban nem vagyok valami jó ://.Visszont elkeztem testépitésel foglalkozni ami elég jónak tünik és már elég sokat fejlődtem vele.(SZERETEM VOLNA HA MEGISMERNÉTEK A HELYZETEMET)
Térjünk rá a lényegre.Van 1 lány az osztályomba aki nagyon tetszik már régóta próbálok vele kedves lenni az is vagyok ,de néha előjön belőlem amikor a közelében vagyok ,hogy lekezdek vagánykodni leégetni magamat .:S :// vagy fogyatékosnak találhat mert hülyeségeket beszélek ..összevisza.Mikor megérint éppenhogy akkárhol libabőrösleszek tőle..:) És nagyon jó érzés.Órán nem merek ránézni pedig órákig eltudnám nézzni.Van 1 nagyonszép lány aki nagyon kedves velem meg minden és 1 ével fijatalabb nálam ,de én az osztálytársamat még is aranyosabbnak láttom..értitek.Soha senkinek nem mondtam el mit érzek a lány íránt.És ez szerintem így is fog maradni egy jó ídejig.Hisz ugy se járna velem tudom jól :// Most tuti nem ,de pár év mulva talán.Ez vigasztal.Nem fogom feladni harcolni fogok érte az állmaimért mindent meg kell tenni.A helembe ,hogy mutatnátok meg neki ,vagy mit sinálnátok ,hogy lássa mien jó pasi vagy más szóval lássa ,hogy én is vagyok olyan jó ,mint másjópasik??.Nagyon szeretem mikor mosolyog ,és aggóddom érte néha ,de nem mutatom ki ,az az igazság félek kimutatni.:s A helyemben mit tennétek?Mint már mondtam nem vagyok valami nagyszám ,se bunyóba ,se foci ,kosár ,birkózás.A testépités az csak egy dolog .....Mit tehetnék?Ti mit tennétek? 16f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!