Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsolnátok? Szomorú, kedvetlen vagyok, ezen hogy lehet segíteni?
segítene egy gyerek?
az nem azért van hogy megjavítson!
mivel lesz jobb? a férjed akkor se lesz otthon. programok akkor is ritkán lesznek
Magad is leírtad, hogy van tényező,ami miatt kedvetlen vagy.Munka,munkahelyi stressz,kevés minőségi idő a férjeddel.
Először oldjátok meg ezt a problémát, és apró lépésenként javítgatni. Most jönnek az ünnepek, próbáljatok meg előre eltervezni, hogy legyen közös szabadságotok, eltöltött kellemes hétvége, bármi. Beszéljétek meg, mit szeretnétek együtt csinálni.
Az miatt meg ne aggódj, hogy úgy érzed a férjed nem kész egy babára,mert ha azt mondja, ő is szeretne, akkor remélhetőleg úgy is van és nem hazudik :)
Szerintem ne a gyerekkel próbáld kezelni a helyzetet.
A baba kérdésről beszélgessetek többet. Az is már lehet sokat dob a kedveden, hogy látod, hogy nem reménytelen eset a férjed.
Ha a munka miatt vagy fáradt, akkor vegyetek ki egy kis szabadságot, menjetek el valahova feltöltődni (nem kell világot látni, pihenjetek és foglalkozzatok egymással).
Ha javul a helyzet, akkor jöhet a baba. Ellenkező esetben csak romlani fog a helyzet. Fáradt leszel, jobban fog zavarni, hogy a férjed sokáig dolgozik, a baba miatt még kevesebbet lehet kimozdulni.
Nekem az a véleményem, hogy gyereket csak kiegyensúlyozott állapotban szabad vállalni, mert ha mentőövként tekint rá az ember, akkor valószínű, hogy el fog vele süllyedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!