Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan szomorú vagyok! Mit tegyek?
Rendelj aluexpresszen egy gyurut magadnak es neki. Aztan kezd el hordani es add oda neki az ovet. Aztan postold face a kezed, ahogy rajta van a gyuru es az o keze alatta. Ird at, h hazas.
Ezek utan majd elvesz elobb utobb.
En ezt csinalnam.
Nem tudom mennyire lehet releváns a tanácsom ugyanis semmi tapasztalatom ilyen téren. Annyit azonban tudok, hogy muszájból ritkán maradnak párok együtt, emiatt még nem feltétlen kell aggódni :) Pár kevésbé pesszimista ok ami eszembe jut, hogy miért nem szeretne házasságot:
1. Az esküvő hatalmas felhajtás, rengeteg szervezés és nem kevés pénz
2. Nem igazán érti min változtatna
3. Nem tudja elképzelni, hogy egy ilyen ceremóniának hogyan is kéne végbemennie a szervezés kezdetétől az esküvő végéig
Viták amúgy minden kapcsolatban vannak. Az apróbb viták a kapcsolatokat általában javítják és életben tartják. A viták hiánya az ami veszélyesebb, ami egy olyan semleges viszonyhoz vezet, aminek a vége a teljes elidegenedés.
Szerintem célszerű lehet megkérdezni, hogy fennáll-e valamelyik a fentiek közül :)
kéne a fenének..
keress mást, vén lány maradsz. 34évesen ennyi? gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!