Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés terén nőnek születni kiváltság és
szerencse?
Figyelt kérdés
Egy nő válogathat a felkérő pasik között, ha egy átlagos nő felmegy egy társkeresőre, csomó levelet kap helyes pasiktól, akik között válogathatnak, egy átlagos pasi évekig szingli.
Egy nőnek nem elvárás hogy erős határozott legyen, ha nem magabiztos, akkor kis aranyos a lány. Egzisztenciát is inkább a férfinak kell megteremteni stb stb,
Nekem férfikként sosem volt bajom azzal, hogy nőt találjak magamnak. Elmentem bulizni, meghúztam pár kis ribit és jó volt.
Szerintem mind a két nem ugyanazt keresi, az élvezetet.
2016. jan. 14. 23:06
32/39 anonim válasza:
na 30-as válaszoló ez maga a szegénységi bizonyítványod...te kis nagylelkű csupaszív érző fiú -.-
hosszú magányos életet neked...megérdemled
2016. jan. 15. 11:34
33/39 anonim válasza:
Attól hogy dögölj meg üzeneteket küldözgetsz még nem változnak a tények :D :D és az ilyen akar normális barátnőt..minek az neked?? :D
2016. jan. 15. 12:37
34/39 Titusztitusz válasza:
A nők semmivel sincsenek jobb helyzetben ismerkedés terén mint a férfiak...Sőt...Szerintem sokkal jobb helyzetben vannak a férfiak...Jó kinézetü, igényes nőt még mindig könnyebb férfiként találni, mint nőnek jó kinézetü, igényes férfit...
2016. jan. 15. 13:27
35/39 anonim válasza:
Triste Corazon 9. válasz
"már az is baj hogy a csajom legyen csinos meg tudjon főzni"
Triste Corazon 22. válasz
"akkor se fog veled össze jönne ha nem vagy helyes"
Nem akarok hosszú logikai levezetést írni, késő van. De ez alapján nyilvánvalóan egy pasival szemben sem lenne túl nagy elvárás, hogy legyen jóképű - akkor is, ha csaj ronda. Ugye?
2016. jan. 15. 23:54
36/39 anonim válasza:
Persze, hogy nincs benne logika. A szemét nők csak a jóképű, sportos fickókra buknak és a csúnyákra nem. De azért a csúnya is elvárja, hogy barátnője csinoska legyen és ne túl furcsa arcberendezésű. Vajon hány csúnyácska, de megbízható lányt szalasztottatok el miközben a szépekért epekedtetek? Felszínesek vagytok mind, az az igazság. A pasiknak a legelső, hogy képet küldjön neki a csaj, mikor nekem még ez eszembe se jut és inkább a személyiségét akarnám megismerni. Mindegy, ez van. Majd biztos találtok egy szupermodellt, aki szeret cselédkedni, csak kitartóan kell várni. :-D
2016. jan. 16. 02:24
37/39 anonim válasza:
áhhh lári fári :DD ezek itt mind kivételes belsőtulajdonságokkal rendelkező, jó modorú uriemberek akik dögölj meg üzeneteket küldenek mert valami olyat írsz, ami nem tetszik, kigúnyolják a ronda csajokat, miközben másik topikban arról rizsáznak hogy velük még egy csúnyácskább csaj sem áll szóba. Szidják a helyes pasikat mert ők akkor dugnak mikor akarnak, igazából nem az a bajuk hogy nincs egy kedves átlagos csajuk, hanem az hogy nem mehetnek végig a város összes szupermodell kinézetű csaján :D mikor meg átlagos csajra áhítoznak kb filmsztár kinézetűre gondolnak.
2016. jan. 16. 10:56
38/39 anonim válasza:
Nem tudom. Ezzel azt mondod, hogy a nőnek csak egy helyben kell maradnia és majd a pasik megtalálják. Hát én voltam már egy helyben, aktivizáltam is magam, de 22 éves lányként még komolyabb kapcsolatra nem kellettem senkinek. És most már egy éve senki sem hívott el sehova. Pedig olyan suliba járok, ahol sok a fiú. Ja, hogy nem vagyok egy modell-típus?? Akkor mindent értek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!