Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés terén nőnek születni kiváltság és szerencse?
Egy nő válogathat a felkérő pasik között, ha egy átlagos nő felmegy egy társkeresőre, csomó levelet kap helyes pasiktól, akik között válogathatnak, egy átlagos pasi évekig szingli.
Egy nőnek nem elvárás hogy erős határozott legyen, ha nem magabiztos, akkor kis aranyos a lány. Egzisztenciát is inkább a férfinak kell megteremteni stb stb,
Amíg úgy gondolod, hogy "undorító" vagy, addig nem fejlődtél eleget.
Én kiszállok, de komolyan mondom, hogy ilyen hozzáállással tényleg jobb, hogy nincs barátnőtök, legalább nem húzzátok lefelé.
Triste Corazon, ilyen kisugárzással ne is csodálkozz, ha elhajtanak a bánatba.
Lány vagyok, nem vagyok dagadt, nem vagyok bányarém, oké a fogaim kiállnak, nincs nagy mellem, és az orrom is fura, de egy teljesen átlagos "szürke kisegér" vagyok külsőre. Nem szeretem az alfahímeket, de ha szeretném is.. szerinted egy alfahím leállna egy ilyen kis unalmas kocka-könyvmoly csendes lánnyal? :D
18 éves koromig engem csúfolt az egész sulim, általánosban főleg, középsuliban nem piszkáltak nyíltan, de érezhetően nem szerettek, mindenki lekoptatott mert különc voltam. Csak azért, mert metalcore-t hallgattam "lány létemre", soha nem sminkeltem, szerettem videojátékokkal játszani és imádtam olvasni, napi 6-8 órákat. Nem létezett olyan fiú, aki többet látott volna bennem, mint egy havert. Még az első "párom" is inkább a barátom volt, nem volt igazán szerelem, szexet se igazán akart tőlem soha. Mellékes infó, hogy csendes, félénk stréber kocka volt, sehova nem járt szórakozni, az elfahím tökéletes ellentéte volt. A második barátomnak már volt pár barátja, de ő se volt alfa, egy darabig megvoltunk, aztán ő se akart szexet, meg nem is akart foglalkozni velem, pedig tipikus romantikus fiú volt, verseket írt, stb, csak velem valahogy nem akart foglalkozni.
Ja, meg közben volt egy tanárom középsuliban, aki megpróbált megerőszakolni, ha ez "kezdeményezésnek" minősül számotokra, akkor oké, ő "próbálkozott".
Most talán, TALÁN alakul valami egy sráccal. Valami autószerelő-féleség, egyáltalán nem értek a dologhoz, felőlem varázsló is lehetne, tehát ötletem sincs hogy mennyi pénze van, nem is érdekel. Kb 2 centivel magasabb nálam (az olyan 174-175 cm-t jelent), egy régi baleset miatt furák a lábai és furán jár, sötét haja van, ami nekem amúgy sose tetszett, 2 éve ismerem, külsőre sose tetszett igazából, most mégis közel kerültünk egymáshoz, és nagyon nagyon vonzódok hozzá. Egyszerűen olyan stílussal és olyan kisugárzással közeledett hozzám, hogy elég meggyőző volt.
Ehhez az kellett, hogy ne ilyen "rohadjon meg minden nő" hozzáállással közeledjen ;)
Különösebben sose voltam kisegítve azzal, hogy nő vagyok. Nálam nem igazán próbálkoztak emberek, (az első 2 "pasim" is kb én szedtem fel), akiknél meg én próbálkoztam, azok 99%-a lekoptatott.
Én tök szívesen lennék pasi, nekem nagyon bejönne az a szerep, hogy megpróbáljak meghódítani, lenyűgözni valakit.
#26 miatt úgy döntöttem, leírom én is röviden a sztorimat.
Általánosban én is csúfolódások tárgya voltam, egyrészt mert félénkebb voltam a többieknél (így csak azoknak nyíltam meg jobban, akikkel éreztem hogy jól kijövünk, ez ilyen kb 3-4 ember volt), másrészt alsóban duci voltam, plusz még szemüveges is.
Középiskolában egyetlen fiúval jártam, aki, mint kiderült, csak szexet akart volna tőlem, ami azért is vicces, mert én csak 15 voltam akkor. Szerencsére nem hagytam magam, azóta is szűz vagyok, és szingli. Ebben a négy évben egyébként nem egy fiúnál próbálkoztam, akik sorra lekoptattak, jobb esetben kedvesen és megértően, rosszabb esetben zéró válasszal (tehát megírtam neki mi a helyzet, és még válaszolni se méltóztatott). Egyébként ezek a srácok nem arról voltak híresek, hogy ők a suli csődörei, és némelyikükre még "fujjogtak" is a többiek. Nálam 1-2 srác próbálkozott, volt köztük, aki 3 évvel volt nálam fiatalabb (ami szerintem tizenévesen nem elhanyagolható) és fél mondatot nem tudott helyesen leírni, meg volt olyan, akiről, mielőtt személyesen találkoztunk volna, megtudtam, hogy speciális iskolába tették át, késekkel járt iskolába, satöbbi. Iskolai bálokon soha egyetlen fiú nem kért fel táncolni, az gyakoribb volt, hogy én kértem fel őket (persze a legtöbben visszautasítottak).
Most egyetemista vagyok, és a legtöbb amit "udvaroltak" nekem, az az volt, hogy mikor szoknyában voltam, egy munkás utánamfütyült, valamint egy-két srác rámírt, de érezhető volt, hogy csak szexelni akarnak (azaz, csak a testem kell nekik, azaz, megismerni sem akarnak, azaz, csak egy lyuk vagyok számukra).
Nem vágyom görcsösen társra, teljesen jól megvagyok egyedül is. Nem sajnáltatni akarom magam ezzel a hozzászólással, csak azt bemutatni, hogy nem minden nő élete fenékig tejfel, ahogy azt itt állítják a nőgyűlölők.
Konklúzió: Nem, attól, hogy nőnek születtél, még nem lesz könnyebb az ismerkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!