Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg sok ilyen szingli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg sok ilyen szingli pasi van vagy ők gondolják maguknak ilyennek, mert ha valóban ilyenek lennének kellenének a nőknek?

Figyelt kérdés
Empatikus okos kedves figyelmes önzetlen megértő viszont átlagos külső kis nem jó testtel (pl. Kis pocak)
2016. jan. 13. 16:59
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Sajnálom ez a tapasztalatom, régen próbáltam itt ismerkedni, mivel itt sok ilyen pasi van... A valóság meg az, hogy csak ilyennek gondoljátok magatotat és többségében unalmas, életképtelen luzerek vagytok akik fél értelmes mondqtot nem tudtok kinyögni... Az egyik itteni értelmes kedves srácnak a randi azt jelentette, hogy egy kocsmában áradozott nekem arról, milyen jó, hogy a star strek idővonalát újrakezdték...
2016. jan. 16. 12:26
 22/22 anonim ***** válasza:

Ez sokszor (hangsúlyozom, mielőtt általánosítással vádolnak, hogy nem mindig) úgy van, hogy az egyik kérdésnél ezt írja, egy másik kérdésnél meg ott utálkozik. Na meg kivel kedves? Én pattintottam már le pasit azért, mert gyűlölködő volt. Nem velem. Másokkal. Folyton arról beszélt, kiket ítél el, kiket kéne a Dunába lőni. Tény és való, hogy velem előzékenyen bánt, de én nem akarok egy rasszista, homofób, közönséges alakkal járni. Vagy például lehet valaki irtó előzékeny, ha szemetel az utcán stb. Vagy egyéb módon megvan róla a véleményem. Ha mindenkivel egy s*ggf*j, csak velem szemben megembereli magát, az nem egy nagy cucc. Meg egyesek szóhasználata se stimmel. Leírja, hogy ilyen kedves, aranyos ember ő, majd a következő bekezdésben azt írja a nőkre, hogy: p*nc*, luvnya, nőstény, bige... És így tovább. Én se írom, hogy jött szembe az utcán egy pé nisz.

Kedvencem, aki hulladéknak meg féregnek hívja az embertársait. De ő mindent megtesz, mért ne szeretik a nők?

2016. márc. 17. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!