Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg sok ilyen szingli pasi van vagy ők gondolják maguknak ilyennek, mert ha valóban ilyenek lennének kellenének a nőknek?
Nem vagyok empatikus (gyerekkorom óta belém lett nevelve, hogy mindenki jobb nálam így nem is nagyon értem meg mások problémáit/bajait) és túl kedves sem (alapvetően az lennék, de mégsem úgy viselkedem).
A figyelmemet néha elhomályosítja a rossz hangulatom, de ettől függetlenül, ha a másiknak szüksége van rám akkor segítek neki. Ezt gyakran ki is használják az emberek, de még így is tartom magam ahhoz, hogy aki eddig számíthatott rám valamiben az nem csalódott. Furcsa mód, én mindig csak magamra számíthattam.
A kis pocak az stimmel, de nagyon nem szeretem. :(((
Azt még megsúgom, hogy sok, magát ilyennek gondoló férfi egyáltalán nem ilyen, hiába hangoztatja ezt.
Meg ahhoz is tartom magam, hogy nem pont egy ilyen, általad leírt férfi a nők ideálja.
"Rengetek okos, kedves, humros nő van, aki nem tetszik nektek arcra, vagy testre."
Már a mondat első fele nem igaz. Nagyon kevés a normális nő. Külsőre viszont a nők 90%-a tetszik.
A mondat első fele igaz rám, viszont nincs pocakom, sportos vagyok, de nem vagyok jóképű.
A lejjebb kellene adni az igényekből, nos ez nem éppen úgy működik, mint a hőfokszabályzó, hogy odamegyek és letekerem. Vagy tetszik valaki vagy nem.
Viszont elhiheted, hogy nem a top csajoknál próbálkoztam én se. Bár belegondolva, lehet jobban jártam volna, mert ők sokkal kedvesebbek.
Ha ezeket a jellemzőket magadról állítod, akkor nyílván nem vagy ilyen.. Ha más mondja, max akkor... Tehát akik itt sírnak, hogy ők kedvesek, empatikusak, figyelmes önzetlen,
Ők igazából sokkal inkább, otthon ülő, kocka, rosszul szocializált, unalmas, soha semmit nem csinál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!