Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg sok ilyen szingli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg sok ilyen szingli pasi van vagy ők gondolják maguknak ilyennek, mert ha valóban ilyenek lennének kellenének a nőknek?

Figyelt kérdés
Empatikus okos kedves figyelmes önzetlen megértő viszont átlagos külső kis nem jó testtel (pl. Kis pocak)
2016. jan. 13. 16:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy külsőre milyen vagyok (10 kiló plusz nem hiszem, hogy a világ vége), mert nem tudom megítélni magamat, de amit fönt leírtál, az mind igaz rám szerintem. Ezek mellett mondjuk az is igaz, hogy határozatlan vagyok (a 22 év alatti zéró pozitív visszajelzésre kéne magabiztosnak lennem?), illetve szociális fóbiám van, plusz utálok társaságba járni. Utóbbi kettő különösebben nem zavar, az első meg nem az én hibám, szóval vélhetően a külsőmmel van a baj.
2016. jan. 13. 18:30
 12/22 anonim ***** válasza:

Nem vagyok empatikus (gyerekkorom óta belém lett nevelve, hogy mindenki jobb nálam így nem is nagyon értem meg mások problémáit/bajait) és túl kedves sem (alapvetően az lennék, de mégsem úgy viselkedem).

A figyelmemet néha elhomályosítja a rossz hangulatom, de ettől függetlenül, ha a másiknak szüksége van rám akkor segítek neki. Ezt gyakran ki is használják az emberek, de még így is tartom magam ahhoz, hogy aki eddig számíthatott rám valamiben az nem csalódott. Furcsa mód, én mindig csak magamra számíthattam.

A kis pocak az stimmel, de nagyon nem szeretem. :(((

Azt még megsúgom, hogy sok, magát ilyennek gondoló férfi egyáltalán nem ilyen, hiába hangoztatja ezt.

Meg ahhoz is tartom magam, hogy nem pont egy ilyen, általad leírt férfi a nők ideálja.

2016. jan. 13. 18:35
 13/22 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy egyáltalán ne kellenének egy nőnek sem, hiszen én ilyen férfiakkal voltam együtt ezidáig, jellemre is ilyennek mutatták magukat. Sajnos nem volt szerencsém, úgy átvertek, mint a pinty, szóval nem mind arany, ami fénylik, még a jónak tűnő belső értékek is lehetnek csalókák.
2016. jan. 13. 18:37
 14/22 anonim ***** válasza:

"Rengetek okos, kedves, humros nő van, aki nem tetszik nektek arcra, vagy testre."

Már a mondat első fele nem igaz. Nagyon kevés a normális nő. Külsőre viszont a nők 90%-a tetszik.

2016. jan. 13. 18:37
 15/22 anonim ***** válasza:
istenem már +int ez a add lejjebb az igényeidet és lesz nőd... erről regény tudnák írni probálkoztam alacsony kategóriájú nőknél pár vissza utasítás: nem te vagy a képen az egy kamú facebook csak szívatsz.2 nem hiszem el hogy kellenék neked mert ronda vagyok kövér vagyok .
2016. jan. 13. 19:02
 16/22 anonim ***** válasza:

A mondat első fele igaz rám, viszont nincs pocakom, sportos vagyok, de nem vagyok jóképű.

A lejjebb kellene adni az igényekből, nos ez nem éppen úgy működik, mint a hőfokszabályzó, hogy odamegyek és letekerem. Vagy tetszik valaki vagy nem.

Viszont elhiheted, hogy nem a top csajoknál próbálkoztam én se. Bár belegondolva, lehet jobban jártam volna, mert ők sokkal kedvesebbek.

2016. jan. 13. 19:20
 17/22 anonim ***** válasza:
igen, sok ilyen fickó van.
2016. jan. 13. 20:47
 18/22 anonim ***** válasza:
49%

Ha ezeket a jellemzőket magadról állítod, akkor nyílván nem vagy ilyen.. Ha más mondja, max akkor... Tehát akik itt sírnak, hogy ők kedvesek, empatikusak, figyelmes önzetlen,

Ők igazából sokkal inkább, otthon ülő, kocka, rosszul szocializált, unalmas, soha semmit nem csinál...

2016. jan. 14. 09:46
 19/22 anonim ***** válasza:
Rám pl. mások is ezeket szokták mondani.
2016. jan. 14. 17:24
 20/22 anonim ***** válasza:

Beszélj a magad nevében

2016. jan. 15. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!