Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy amputált lábú férfi egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy amputált lábú férfi egy nőnek se kell?

Figyelt kérdés

Egy balesetben elveszítettem az egyik lábam térd fölött. Most 23 éves vagyok és még nem volt se randi , se csók, se ölelés, lényegében semmi. 5 éve próbálkozok de eddig csak visszautasítást kaptam. Eleinte élőben próbálkoztam, de az teljesen esélytelen. Ha hosszú nadrágot veszek fel, akkor annyi látszik, hogy sántikálok. Erre rögtön rákérdeznek és mikor elmesélem a történetem, már lépnek is le. Inkább le se írom, hogy milyen szavakkal utasítanak vissza. (Nem valami szalonképes.) A sok visszautasítás után úgy döntöttem, hogy inkább társkeresőn próbálkozok. Arra gondoltam, hogy ott majd jobban megismernek, megkedvelnek a leveleim után és akkor nem lesznek ennyire elutasítóak. Nem jött össze ez se. Még választ se kapok a leveleimre. Eddig 5 társkeresőre regisztráltam be, még elő is fizettem ilyen-olyan hülyeségekre, de mindhiába.

Mégis hogyan ismerkedjek így, ha még esélyt se kapok a nőktől? Honnan tudják, hogy rossz ember vagyok, ha nem is ismernek?

Én csak egy kedves nőt akarok, aki elfogad ilyennek és hajlandó megismerni.

2016. jan. 12. 17:55
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%
A mostani fiatalság többsége ilyen. Mindenki tökéletes párt akar találni magának, de idővel rájönnek, hogy ilyen nincs. Azokat az emberek bírom akiket valaki külső alapján ítél meg. Csak ő nem gondolkozik el azon, hogy 40 évesen már ő sem lesz olyan szép, mint 20 évesen. Fel a fejjel. Ne erőltesd az ismerkedést. Ne akarj minden áron barátot szerezni, főleg kényszerítve magadat rá. Lehet, valakivel majd összejössz, de azt is csak azért, hogy na akkor legyen valakim? Az ilyen kapcsolatok nem fognak működni. Előbb utóbb véletlenül amikor nem is számítasz rá, be fog toppani az illető leányzó.
2016. márc. 4. 12:39
 32/38 anonim ***** válasza:
Kérdező! Sikerült azóta összejönnöd valakivel?
2016. ápr. 8. 14:25
 33/38 anonim ***** válasza:
Ha helyes srácnak gondolod magad és van munkád is(esetleg tanulsz), írj nekem:)
2016. máj. 29. 15:44
 34/38 anonim ***** válasza:
100%

Engem ez nem érdekelne (de én öreg vagyok Hozzád és "foglalt") Fél lábbal bőven lehet teljes életet élni, főleg hogy baleset volt és nem mondjuk egy krónikus betegség, aminek újabb tünetei lesznek.

Szerintem ettől még simán találsz normális lányt, arra vigyázz, hogy ne koncentrálj erre nagyon, mert akkor tényleg megmentési kényszeres lányok fognak megtalálni.

Pedig nincs miért megmenteni Téged. Ennél súlyosabb testi és lelki zavarokkal is élnek emberek.

Idő amúgy fog segíteni, a huszas évek második felében, ahogy az emberkék kikerülnek a "való világba" sokat látnak és sokat változnak.

2016. máj. 29. 15:49
 35/38 anonim ***** válasza:

A dátumból ítélve még mindig csak keseregsz és sajnáltatod magad.

Érdekes lesz számodra ez a cikk, olvasd el:

[link]

Ha Nick Vujicic-nak pl. sikerült a tökéletes élet, akkor neked is fog, csak nem sajnáltatni kéne magad. Tudom, és nagyon sajnálom, ami veled történt, de ezzel a kesergéssel soha nem fogsz semmire se menni.

Munkahelyeden minden oké? Ott elfogadnak a többiek?

Járj olyan helyekre ahol a hobbidnak is tudsz élni és ismerkedj ott is. Járj mondjuk tanfolyamokra, ott is van lehetőség ismerkedésre.

Ne a társkeresőkre költs, hanem magadra. Pl. először is tedd rendbe a lelkivilágodat, mert az, hogy újra megosztottad ezt a kérdést, látszik, hogy lelkileg mennyire tropa vagy, bocsi a kifejezésért.

Nézz motivációs filmeket, videókat, fejleszd magad, ne akarj nagyon görcsösen becsajozni.

Fel a fejjel, neked is jár a boldog, harmonikus élet, ha teszel is azért, hogy megkapd azt, ami jár. :)

2016. máj. 29. 15:50
 36/38 anonim ***** válasza:
Hali! Tortent valtozas a temaban a kerdes kiirasa ota?
2016. máj. 29. 15:56
 37/38 anonim ***** válasza:

Nem azért a két fillérért, de az hogy csak úgy odamegy az ember egy csajhoz abból a célból hogy felszedje, az egy nagyon nehéz műfaj, meg helyes arccal, tökéletes testtel is. Ha ilyen görcsösen próbálkozol te is, akkor nem fog menni. Csak az sugárzik rólad hogy dugnál, de nagyon, kb mindegy hogy kit, csak legyen puncija. Ha még válogatsz is, a reakcióikból ítélve nem a megfelelő módon teszed. Sok párkapcsolat eleve nem úgy alakul ki hogy most akkor a csávó felszedi a csajt, hanem valamilyen közegben összeismerkednek, összemelegednek, összejönnek. Ezzel szemben amit te csinálsz,az kb annyi, hogy... Szia baby, kefélünk? Egyébként falábam van.

Persze leegyszerűsítve. :)

2016. máj. 29. 20:20
 38/38 anonim válasza:
Szia! Én is sérült vagyok, szét lett roncsolva a lábam, engem busz csapott el, na lehet hülyének nézel, én beléptem poénbol 1 vallási közösségbe, rengeteg progit csinálnak, kirándulások stb, itt találtam rá a páromra, persze ebből a szarból már kiléptem, Kersztény csoport, tele fiatal magányos lányokkal, és ők tényleg jó fejek, ők nemfognak "bántani" Szerintem vágj bele! Sok az ottalvós kirándulás is, esti borozós tábortüzes dolgok stb....
2018. júl. 8. 13:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!