Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy amputált lábú férfi egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy amputált lábú férfi egy nőnek se kell?

Figyelt kérdés

Egy balesetben elveszítettem az egyik lábam térd fölött. Most 23 éves vagyok és még nem volt se randi , se csók, se ölelés, lényegében semmi. 5 éve próbálkozok de eddig csak visszautasítást kaptam. Eleinte élőben próbálkoztam, de az teljesen esélytelen. Ha hosszú nadrágot veszek fel, akkor annyi látszik, hogy sántikálok. Erre rögtön rákérdeznek és mikor elmesélem a történetem, már lépnek is le. Inkább le se írom, hogy milyen szavakkal utasítanak vissza. (Nem valami szalonképes.) A sok visszautasítás után úgy döntöttem, hogy inkább társkeresőn próbálkozok. Arra gondoltam, hogy ott majd jobban megismernek, megkedvelnek a leveleim után és akkor nem lesznek ennyire elutasítóak. Nem jött össze ez se. Még választ se kapok a leveleimre. Eddig 5 társkeresőre regisztráltam be, még elő is fizettem ilyen-olyan hülyeségekre, de mindhiába.

Mégis hogyan ismerkedjek így, ha még esélyt se kapok a nőktől? Honnan tudják, hogy rossz ember vagyok, ha nem is ismernek?

Én csak egy kedves nőt akarok, aki elfogad ilyennek és hajlandó megismerni.

2016. jan. 12. 17:55
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Nappal, amikor elfoglalom magam, akkor még valahogy kibírom egyedül, de esténkét és a szabadnapokon elég nehéz. Olyankor jó lenne valakivel beszélgetni, valamilyen közös programot csinálni.
2016. jan. 12. 21:05
 22/38 Ypszilon1980 ***** válasza:
78%
Jó, azért ne temesd magad. Tudod, az a legfontosabb, hogy ilyen helyzetben is maximálisan tudj önálló életet élni. Nem is az a baj alapvetően, hogy nincs lábad, hanem az, hogy ilyenkor pluszban nagyon sok mindenben kellene maximálisan megfelelned, ami ezt ellensúlyozza és ez képtelenség. Ne add fel azért, mert sosem tudhatod és amíg nem jön össze, addig is tanulsz és gyakorolsz, fejlődsz.
2016. jan. 12. 21:18
 23/38 anonim ***** válasza:
78%
Biztosan meg fogod találni azt a lányt, aki ezen át tud siklani, és valódi önmagadért fog szeretni téged, akinek te leszel a senki más, aki ha bármilyen testi hátránnyal is rendelkezz, "el nem cserélne" téged. A lényeg csak annyi, hogy soha ne add fel és mindig legyen meg az a bizonyos fiatalos optimizmusod. Ne hagyd, hogy beleragadj a csüggedés és az önsajnáltatás mocsarába.
2016. jan. 12. 22:30
 24/38 anonim ***** válasza:
57%

Még nagyon fiatal vagy - a korban hozzád illő lányok még nem komoly kapcsolatot, hanem egy menő partnert keresnek :). Járj társaságba, ismerkedj, mutasd meg, hogy klassz ember vagy, és előbb-utóbb összejön valami.

A lányoknak idősebb korukra nagyobb tapasztalatuk lesz, más dolgokat kezdenek értékelni, nem a csinos pofit, meg a labdarúgó karriert ;).

Ezt onnan tudom, hogy én is jártam olyan sráccal, aki protézissel élt. :D Persze, vannak necces szituációk: a "gyalogoljuk le azt a két megállót", illetve a "rossz a lit, a haverom meg a 10. emeleten lakik" nálunk is játszott - de szerintem ilyen minden kapcsolatban van...

2016. jan. 13. 11:59
 25/38 anonim ***** válasza:
60%

Nagyon sajnálom, hogy a balesetből adódó traumád mellé még ez is bejátszik.

Szerintem is az lehet a helyzet, hogy a korodbeli lányok még pusztán éretlenek, és nem tudnak mit kezdeni egy ilyen érett hozzáállást igénylő helyzethez. Majd ha idősebb leszel, szerintem nagyobb esélyed lesz :) Ne add fel! ;)

32/N

2016. jan. 13. 23:40
 26/38 Zuhanó Sólyom válasza:
85%

Szervusz!

Nagyon jól tudom, hogy milyen helyzetben vagy. Nekem tegnap volt az évfordulója, hogy leamputálták mindkét lábam (térd alatt) egy elég durva baleset miatt... (19/F)

De az előző felszólalók többségére még véletlenül se hallgass! Leginkább talán az 1. felszólalónak volt igaza. Én a baleset óta is gondtalanul csajozok, és élem vidám kis életem. Nem kapok visszautasításokat (legalábbis a lábaim miatt nem).

A felszólalások jórészénél gyakorlatilag hányingerem támadt... -_- Mi az, hogy esélyed sincs? Meg, hogy nehéz dolgod lesz... Hülyeség!

Nem azért utasítanak vissza a lányok, mert hiányzik az egyik lábad... hanem azért, mert szar a kisugárzásod!

Az elmúlt évben nagyon jól megtapasztaltam, hogy 2 módon lehet egy ilyen állapotot kezelni.

1) Nyomoréknak érzed magad, és sajnálod magad. - ilyenkor a lányok is csak egy elcseszett fogyatékost látnak benned, akivel csak súlyosan defektes nők kavarnának.

2) Büszke vagy rá, hogy egy ilyen baleset után is felépültél, és jársz! (ha megteheted, sportolj is valamit!) - ilyenkor a lányok nem gépszörnynek fognak látni, hanem csodálni fognak, mert azt látják, hogy ez egy már-már legyőzhetetlen srác, aki sosem adja fel! (nincs vonzóbb tulajdonság egy férfiban a lelki erőnél... használd ki!)

Igazából felesleges a nőket hibáztatni, hisz neked is egy nő kell. Alkalmazkodj! Higgy nekem, a lábaddal semmi baj! ;) Csak szerezz egy kis magabiztosságot, és gondold át ezt a baleset dolgot...

Amíg TE nem szereted magad, addig hogy várhatod el egy nőtől, hogy szeressen?

Remélem kapsz egy kis lendületet. ;) Ha szeretnél, írj privátot, szívesen segítek!

Üdv.: Tamás

ui.: több felszólalónak is szólt ez az üzenet... ne sajnáltassátok magatokat, amiért nem vesznek észre a nők! A kisugárzás a lényeg, nem a külső (a külső csak minimálisan fontos, hogy ne szakadj össze a retektől, meg ne legyél kvázimódó, de egyébként nem az a lényeg! Igazából egy kvázimódó is simán talál magának nőt, ha jó a kisugárzása...)

2016. jan. 15. 13:06
 27/38 anonim ***** válasza:
78%
Sajnálom, ami veled történt, de ne add fel. Eddig valószínűleg nem is jó helyen keresgéltél, vagy lehet hogy csak túl félénk voltál. Persze van, akinél az amputáció kizáró ok, de pl nálam nem lenne az. Szóval keresgélj tovább, csak ne görcsölj rá, nekem olyankor sose jön össze semmi, amikor rágörcsölök,általában az szokott történni, hogy lefoglalom magam és elvagyok a saját dolgaimmal és akkor találkozom valaki olyannal. Fel a fejjel. :)
2016. jan. 19. 21:51
 28/38 anonim ***** válasza:
én nem vagyok valami elbővölő pasi de ugyanakkor nagyon kiegyensúlyozott vagyok és lerí rólam hogy a sértődési küszöböm is elég magasan van... ez alapból jó csakhát a nők erre úgy reagálnak hogy: "Hú hát őt nyugodtan elutasíthatom mert úgyse veszi zokon, amaz jókorát durcizna szal vele szánalomból megiszok valamit aztán majd meglátom hogy tovább..."
2016. jan. 19. 21:58
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem leszek álszent, van az a testi fogyatékosság, ami igen nagy hátrányt jelentene nálam. Ez nem azt jelenti, hogy beleszeretni ne lennék képes egy emberbe, aki ilyesmivel bír, azt meg végképp nem, hogy paraszt módon utasítanám vissza. Az viszont biztos, hogy komolyan fontolóra venném, mennyire akarom én ezt a kapcsolatot.

A kérdező problémája nem ilyen, hiszen attól, hogy elveszítette az egyik lábát, még simán képes ellátni saját magát, sőt, akár a megjelenése is lehet vonzó. Nem hinném, hogy kikosaraznám csupán emiatt. Mi azért nem járnánk jól egymással, mert ahogy elnézem, ő nem valami ép lelkileg, és sajnos én sem vagyok az. Kétlem, hogy abból sok jó származna, ha egy negatív pasi összekerülne egy szintén negatív csajjal (aki mellesleg pszichés beteg is), mindkettőnknek fokozott odafigyelésre és törődésre lenne szüksége a partnerétől, meg persze sok pozitív gondolatra, és ezt egymásnak képtelenek lennénk megadni.

2016. jan. 20. 11:44
 30/38 anonim ***** válasza:
2016. febr. 2. 17:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!