Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy amputált lábú férfi egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy amputált lábú férfi egy nőnek se kell?

Figyelt kérdés

Egy balesetben elveszítettem az egyik lábam térd fölött. Most 23 éves vagyok és még nem volt se randi , se csók, se ölelés, lényegében semmi. 5 éve próbálkozok de eddig csak visszautasítást kaptam. Eleinte élőben próbálkoztam, de az teljesen esélytelen. Ha hosszú nadrágot veszek fel, akkor annyi látszik, hogy sántikálok. Erre rögtön rákérdeznek és mikor elmesélem a történetem, már lépnek is le. Inkább le se írom, hogy milyen szavakkal utasítanak vissza. (Nem valami szalonképes.) A sok visszautasítás után úgy döntöttem, hogy inkább társkeresőn próbálkozok. Arra gondoltam, hogy ott majd jobban megismernek, megkedvelnek a leveleim után és akkor nem lesznek ennyire elutasítóak. Nem jött össze ez se. Még választ se kapok a leveleimre. Eddig 5 társkeresőre regisztráltam be, még elő is fizettem ilyen-olyan hülyeségekre, de mindhiába.

Mégis hogyan ismerkedjek így, ha még esélyt se kapok a nőktől? Honnan tudják, hogy rossz ember vagyok, ha nem is ismernek?

Én csak egy kedves nőt akarok, aki elfogad ilyennek és hajlandó megismerni.

2016. jan. 12. 17:55
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
83%

Legyél ilyen:

[link]

Amúgy meg a párkapcsolat nem csak arról szól, hogy milyen jó ember vagy, az is szükséges hozzá, hogy a külső is rendben legyen. Ha te csak otthon punnyadsz és sajnáltatod magad, akkor ne csodálkozz.

2016. jan. 12. 18:45
 12/38 anonim ***** válasza:
45%

Nagyon sajnálom a helyzetedet, figyelj én egészséges 23 éves férfi vagyok mégsem kellek egy nőnek sem, engem is elhajtanak mind élőben mind a társkeresőn, szerintem nem benned van a hiba. Bunkók a nők :(

Még a lehetőségét sem adják meg, hogy megismerjenek.

2016. jan. 12. 19:08
 13/38 Ypszilon1980 ***** válasza:
90%
Én nem tudom hogy élsz ezzel a dologgal együtt, talán túl sokat tulajdonítasz annak, hogy emiatt nem kellesz a nőknek és aztán persze, hogy lepattintanak. Tudod a mai világban néha még azokat nem veszik észre a nők, akiknek nincs testi fogyatékosságuk, nemhogy egy ilyet. A mai lányok nem szeretik a függőséget, a terhet. Neked akkor lenne jó, ha kb. 10-15 évvel idősebb nőkkel ismerkednél, vagy te is kb. 33 lennél, ilyen fiatalon nem sok esélyed van.
2016. jan. 12. 19:14
 14/38 anonim ***** válasza:
85%
Sok evvel ezelott egy fiatal kollegam balesetben elvesztette a fel labat. A korhazban az egyik apolono megtetszett neki, es ossze is jottek. Mire tul volt a srac a rehabilitacion, ossze is hazasodtak.Gyerekuk is szuletett, szoval teljesen normalis eletet elnek. Es a felesege nem egy banyarem volt, hanem egy nagyon szeparcu,csinos, vekony holgy. Csak sajnos ez nem manapsag tortent,akkoriban meg masok voltak a nok.
2016. jan. 12. 19:22
 15/38 anonim ***** válasza:
87%

Ha szabad lennék, engem nem zavarna, ha egyébként minden más téren bejössz, és passzolunk. Végülis csak egy láb, és mondtad hogy sántikálsz, de akkor van helyette 'pót'? 'mű'? szóval szerintem nem akkora tragédia :) (Mármint az én szemszögemből)

De az tényleg jó ötlet lehet, hogy neten keresgélsz, bár nem tudom milyen lányokhoz mész oda, de ha valakiről süt az, hogy külsőre megy (tudod, póthaj, miniruha, 40 kiló vasággyal, műszempilla meg minden) akkor velük meg se próbáld szerintem

2016. jan. 12. 19:24
 16/38 anonim ***** válasza:
78%

Sok sikert és kitartást kívánok!

Ebben a korban még biztosan nehéz lehet, nagyon kevesen gondolkodnak 20-25 éves korban úgy, hogy ők ezt így bevállalják, szerintem később jobb lesz. Ne hagyd el magad és ne add fel! Ha tudsz járni, aktív életet élni, akkor nem olyan nagy hátrány. Sportolsz valamit? Az biztosan sok erőt és önbizalmat adna.

2016. jan. 12. 19:39
 17/38 anonim ***** válasza:
83%
ha megvan az összhang, minden klappol, akkor szerintem egy normális értékrendű lánynál ez nem lehet kizáró ok.
2016. jan. 12. 19:41
 18/38 anonim ***** válasza:
66%
#21 na az meg nem én voltam, mert szerintem mindenkinek joga van a véleményéhez, akármekkora baromság. Na jó, ez lehet hogy libsis egy picit.
2016. jan. 12. 20:31
 19/38 Ypszilon1980 ***** válasza:
Természetesen vannak pozitív tapasztalatok is, én is mondhatnék ilyet, de nem teszem meg, mert tudom, hogy a mai világban nem ez az általános tendencia, itt akár a nők, akár a férfiak nem képesek felelősséget vállalni semmire. Mindig minden addig jó és addig csinálja, amíg ő neki kedvez, a másikért ömnagában nem tesz meg semmit.
2016. jan. 12. 20:41
 20/38 anonim ***** válasza:
36%
Nem sok esélyed van ilyen külsővel. Én ugyan itt járok, mint te, csak nekem van lábam. Mégis mindig visszautasítanak a nők. A fiatal korosztálynak csak a külsőségek számítanak. Jobban jár az ember, ha beletörődik az egyedüllétbe, utána könnyebb lesz.
2016. jan. 12. 20:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!