Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol érdemes ismerkedni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol érdemes ismerkedni, hogy visszafogottabb, őszinte, kedves, megértő, humoros, nem annyira bulizós 20-on éves srácot találjak?

Figyelt kérdés
2016. jan. 12. 16:50
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Teljesen magamra ismertem,bár annyira visszahuzodo nemvagyok,ha buliba el is jutok max soforkent vagyok jelen és uditozok,ezek a hetvegi alpári berugasok nem vonzanak,sok olyan dologhoz tudok hozzá szólni amihez a korombeliek csak csendbe vannak,jól írta az egyik válaszoló online játékban is lehet ismerkedni simán!Bár még olyan csajjal nem talalkoztam aki Warshippezik 😂 26/F
2016. márc. 4. 16:49
 22/26 anonim ***** válasza:
A 29 belefér ? Még négy hónapod van :D
2016. márc. 4. 17:19
 23/26 anonim ***** válasza:
internet aki chaten vagy levelezésben hajlandó veled több nap napi pár órát beszélni az szerintem olyan, öszinteséget le tudod jobban tesztelni, ha péntek szombat este fent van nem bulizik...
2016. márc. 4. 18:54
 24/26 anonim ***** válasza:
attol függ hogy hova valósi kell. nem tudom mi a véleményed az erdélyiekröl...
2016. márc. 4. 21:32
 25/26 anonim ***** válasza:
jelentem minden kritériumot teljesitek, és még csunya se vagyok, irj nyugodtan ;)
2016. márc. 25. 15:11
 26/26 anonim válasza:

Fb:

Balázs Dányi

2016. ápr. 6. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!