Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lőhetném be, hogy kb. milyen szintű csajoknál érdemes próbálkoznom?
Figyelt kérdés
Állandó önértékelési válságban vagyok, mert nem tudom hova tenni magam azzal kapcsolatban, hogy kb. milyen csaj az én szintem, milyeneknél lenne érdemes próbálkoznom. Nagyon félek attól, hogy a nekem tetsző lányokhoz nem vagyok elég jó, csak a számomra teljesen közömbös, semleges csajokhoz.
Hogyan deríthetném ki, hogy kb. mi a súlycsoportom?
2016. jan. 10. 00:38
1/9 anonim válasza:
Sehogy. Egyszerűen hozd ki magadból a lehető legtöbbet és próbálkozz annál aki a leginkább tetszik és megfog benne valami!
2/9 anonim válasza:
1es!! "hozd ki magadból a lehető legtöbbet" Vagyis ha összejön végig görcsöljön szerencsétlen, hogy megfeleljen neki? :D Szerintem csak adja magát természetesen. Nem kell a felhajtás.
3/9 anonim válasza:
Úgy, hogy követed a gyakori-krédót: legyél jó izmos meg magas meg gazdag meg bunkó meg persze járj vadiúj BMW-vel és annyi csajod lesz amennyit megálmodsz. :D
4/9 anonim válasza:
'Vagyis ha összejön végig görcsöljön szerencsétlen, hogy megfeleljen neki? :D ' - Természetesen nem így értettem... :)
5/9 anonim válasza:
Kezded a szépekkel és haladsz visszafelé.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem "annyi csajt akarok, amennyit megálmodok", hanem egy olyat akarok, aki megfelel nekem.
2016. jan. 10. 00:57
7/9 anonim válasza:
Csak úgy tudod kideríteni ha próbálkozol,úgy fogod előbb utóbb megtalálni az igazit!Vannak olyan esetek,mikor "ránézésre"lehet látni hogy kivel érdemes foglalkozni.
8/9 anonim válasza:
Szerintem egyszerű: add önmagad, lazulj el, és ismerkedj akivel tudsz. Holmi "súlycsoportokkal" pedig ne foglalkozz, mert nem minden csajnak egyforma az ízlése. Ne görcsölj, mert meglátszik rajtad, és az sokak számára taszító.
Nagy számok törvénye alapján, egyszer csak fennakad valaki a hálón. :) F
9/9 anonim válasza:
Nincs értelme szintekkel foglalkozni. Próbálkozz olyanoknál akik tetszenek neked. Ha olyannal próbálkozol aki igazából nem jön be, csak lesz egy kapcsolatod egy olyannal akit nem kívánsz. Semmi értelme, mert nem fog működni, nem leszel boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!