Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol érdemes ismerkedni, hogy visszafogottabb, őszinte, kedves, megértő, humoros, nem annyira bulizós 20-on éves srácot találjak?
Figyelt kérdés
2016. jan. 12. 16:50
12/26 anonim válasza:
Ezen én is gondolkodtam már, csak fordítva, nekem ilyen lány vagyis nő kellene. Csak nem most, mert épp egy több éves kapcsolat utáni szakításon vagyok túl. Mondjuk csendesebb vagyok, így a csendesebb lányokkal nehéz az első kapcsolat felvétel.
13/26 anonim válasza:
Nem egyszerű, itt :D
Vagy később mnkahely
20/F BP
16/26 anonim válasza:
Bárhol, da ha eddig nem tűntek fel az ilyen srácok, akkor attól tartok mégsem ilyen srácot keresel.
17/26 anonim válasza:
Pont ilyen vagyok. Nem könnyű a magamfajtával megismerkedni, mert én pl. elég ritkán járok el otthonról. Legtöbbet az egyetemre járok be, szóval sztem ott van a legnagyobb esélyed. Persze ugye az lehet még gond, hogy akárhova mész, először mindig a pörgősebb csávók fognak odamenni hozzád. A visszahúzódóbb fiúkra nem igazán jellemző, h leszólítanak idegen lányokat, ilyenre csak akkor szánjuk magunkat, ha a lány nagyon tetszik nekünk.
19/26 anonim válasza:
Online jatekok, tarsasjatek klubok, konyvtarak, meet upok. Esetleg kavezo ilyesmi de az ritkabb. Tarskereso is necces... ha valogatni akarsz csendes sracok kozott kezdj el jatszani. Sok a nyomi idegbeteg nyomulos kocka de van koztuk sok normalis, csak nem azzal kell beszelgetni aki agresszivan nyomul hanem aki nem tamad le de mindig kedves veled stb. Ne kezdj ta kapcsolatba, ugyis an ilyen srac a kornyekeden is 1000, csak nem mozdulnak ki egyedul es nem leeht veluk megismerkedni.
20/26 anonim válasza:
Csakis a gyakorin, hát hol máshol? :D
Amúgy az ilyen emberek úgyis a neten vannak fent ált mivel csendesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!