Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aranyos, félénk, visszahúzódó, kedves, megértő, hűséges, normális kapcsolatra vágyó lányokat hol érdemes és lehet találni? Miért csak partyiribizlik vannak mindenfelé?
Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 01:15
1/19 anonim válasza:
olyan lány aki minden általad leírt kritériumnak megfelel NEM LÉTEZIK
2/19 anonim válasza:
manapság a plázarbancság a menő.... én is ilyen nőt keresek... ezért vagyok egyedül xD
3/19 anonim válasza:
Na, ebből is csak a trágár szavakat fogtam fel :D
4/19 anonim válasza:
jelen :$
vagyis szerintem... valami ilyesmi vagyok :D
5/19 anonim válasza:
Én lány vagyok és biztosan állíthatom neked, hogy ilyen lány nincs, ha visszahúzódó félénk, az csal meg először, a nagyszájúnak csak nagy a szája, de attól még lehet aranyos, kedves(persze nincs kizárva, hogy nem csal meg), lehet ezt csak én gondolom így..
7/19 anonim válasza:
Azt nem fogom fel, félénk és visszahúzódó 2 negatív tulajdonság. Miért jó ez akárkinek is?
9/19 Ⱳhite ßelle válasza:
Utolsó kettő igaz rám leginkább. Aranyosnak mondanak néha, de nem annak mondanám magam. Félénk sem vagyok inkább csak nem szoktam meg, hogy élőben beszélgessek, de ezen már javítottam valamit. Visszahúzódónak sem mondanám magam, egyszerűen csak nem keresem akinél úgy érzem nincs rám szüksége. Hűséges lennék, kapcsolatban alap. Utolsó kérdésedtől kímélj meg. Meg sem hallottam. ;)
Néha jó kicsit kimozdulni, de nem tudok azzal azonosulni, hogy szinte idegenekkel kavarnak.
21/N
10/19 anonim válasza:
félénk,visszahúzódón már javítottam de a többi igaz....sz.val jelen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!