Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aranyos, félénk, visszahúzódó, kedves, megértő, hűséges, normális kapcsolatra vágyó lányokat hol érdemes és lehet találni? Miért csak partyiribizlik vannak mindenfelé?
Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 01:15
11/19 anonim válasza:
na akkor én is irok:) ideál, de jó téma, csak kívánni kell XD
csendes(azért idővel velem már csak nem lenne) visszahuzódó (egyáltalán nem gond), nem bulizós(örülök neki), kedves, megértő, hüséges, nekem is bejönnek ezek a tulajdonságok. Hol találni, kiszámíthatatlan, de szerintem ha figyelmes vagy, és megnézed a lányt, leszólítod már láthatod milyenbe is botlottál. Pár mondat után meg lehet mondani. Csak közben a szemébe nézz.
12/19 anonim válasza:
Az én barátnőm ilyen.Minden tulajdonság igaz rá,amit leírtál.Ezért is imádom és vagyok együtt vele lassan egy éve.
13/19 anonim válasza:
azt hiszem rám jellemzőek ezek a tulajdonságok, bár nem 100%-ban :)
14/19 anonim válasza:
Én is hasonló típusú lány vagyok...Igenis vannak ilyen lányok!
15/19 anonim válasza:
én is ilyen típusú lány vagyok és mégse találok magamnak senkit se:(
16/19 anonim válasza:
Lehet találni, de biztos nem szépek :D :D :D
17/19 anonim válasza:
rám majdnem igazak a tulajdonságok, és én inkább nem megyek oda ahol azok a 'partiribizlik' ott vannak, szerintem kiszorítják a normális lányokat! :( mondjuk én szoktam menni barátnőimmel, de inkább kerülöm az ilyeneket, akik egyből végigmérnek hogy mennyire vagyok menő :D (és NEM vagyok csúnya, de én sem találok senki normálisat :/ )
18/19 anonim válasza:
Én is szeretném tudni, vannak-e még ilyen lányok, mert én mindenütt csak pénzéhes libák vannak, ha megkérdezed milyen a jópasi előbb válaszolnak alvázszámmal mint szemszínnel :@ visszataszító. Nagyon nagy baj van a nőkkel.
19/19 anonim válasza:
Aranyos nem vagyok, a többi illik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!