Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még olyan nők akikben nem erősek az ösztönök? Ilyen nőt nem nagyon lehet találni?
Van elég eszem, ebből kifolyólag lesz megfelelő végzettségem, hogy magam pénzéből gazdálkodjak, már rég hidegen hagy, hogy kinek mennyi a pénze. Jó test... Ha ő kiegyensúlyozott ember úgy, ahogy kinéz és látom rajta, hogy ki van békülve magával, akkor engem nem érdekel, hogy most van kocka has vagy sem, van mittudoménhagyas kar vagy sem. Nagyon taszítanak a szépfiúk és a mindenki barátja emberek.
Nekem a kissé különc de művelt fiúk az eseteim, akiknek a külsejük is visszafogott (semmi flanc, semmi extra de legyen ápolt!), akikkel bármiről bármeddig tudunk beszélni és mikor együtt vagyunk az egy külön kis világ. :D Szeretem az olyanokat, akikkel ki lehet agyalni bármilyen projektet, tervet, uticélt, vagy bármi közös elfoglaltságban benne van, aki rendelkezik annyi érzelmi intelligenciával is, hogy meg tudjuk beszélni ha bármi van. És igazából bármit. Akivel bulizni is lehet menni, de meg lehet vele jelenni egy színházban is (és még érdekli is a darab).
Szóval igen, én létezem, társat keresek, "barátot", akibe ugyanakkor szerelmes is vagyok és aki nem ott ragad le, hogy mennyit keres meg mennyit gyúr, meg hasonló gyökérségek, hanem szeret annyira amennyire én tudnám őt. :D
Lehet cseszegetni, hogy nekem miért tetszenek az ilyenek, naponta kapom meg, de azt hiszem, vagyok olyan helyzetben, hogy válogassak és nem elégszem meg felszínes emberrel. Akkor jobb egyedül inkább.
És mi garantálja, hogy ezek a férfiak jobbak mint a többi? Én pont egy ilyen fiúval jöttem össze, hát had ne mondjam el, hogy megalázott a végén...
A gazdagság, menőség, jó kinézet meg mióta zárja ki azt, hogy okos is legyen az illető?
Fél évig legjobb barátok voltunk előtte, szóval szerintem elég jól ismertem, s utána még 2 évig jártunk, amikor még mindig normális volt. Pont azért jöttem vele össze, mert én sem buktam az ilyen tipikus menő gyerekekre. Szakítás után lett csak bunkó állat. :)
De amúgy ezt a kérdést a kérdezőnek szántam, aki valószínűleg nem kigyúrt, szexi, gazdag fiú, és úgy látja, hogy nekik nagyobb a sikerük. Ezért mérges rájuk meg a lányokra, és azzal próbálja magát eladni, hogy az ilyenek mellett nagyobb biztonságban érezhetik magukat a lányok érzelmileg. Hát erre hoztam ellenpéldát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!