Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek léteznek még olyan nők, akik komoly kapcsolatot keresnek?
Nem, minden nőnemű lény kivétel nélkül egyszerhasználatos. Most komolyan, mit vársz?
Leírhatom, hogy jé, nézd, én is ilyen vagyok, csak már van párom, de mivel leszel te ettől beljebb?
Ne nyafogj, hanem járj nyitott szemmel és esetleg a szőkített, felvarrt csecsű, töltött szájú libákon kívül is nézelődj kicsit! Meglepően nagy mennyiségű normális, csinos, kedves, kapcsolatra vágyó nőt fogsz találni.
Nekem meg pont az a bajom, hogy főleg olyan lányokkal találkozom, amit te leírtál. 22 éves vagyok, magas, jóképűnek mondott, sportos alkatú és a köv. 5 évben inkább minél több lánnyal dugnék. De főleg csak tartós kapcsolatokat keresőkbe futok bele.
Hol lehet találni tartós vagy alkalmi szexkapcsolatra ribiket? A nők 80%-a akiket megismerek, csak komoly kapcsolatot akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!