Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek léteznek még olyan nők, akik komoly kapcsolatot keresnek?
Figyelj, attól, hogy téged kerülnek.......
Amúgy érdekes, hogy a net tele van olyan oldalakkal; rohadtul jól működő, sok látogatót számláló oldalakkal, ahol a pasik pénzért elmehetnek egy körre dekoratív lányokkal; van számtalan sztriptízbár, ahol pasik adnak ki pénzt, hogy nők vetkőzzenek nekik; pénzért elintézik házas férfiaknak, hogy félrekúrhassanak, és MÉGIS a nők azok, akik erkölcstelenek, és undorítóak, a másik nemet csak szexre tartják jónak.
Jó ég bárcsak bejönne a pina, akkor soha többé nem kéne megbirkóznom egyes férfiak ilyen idiótaságaival.
Ign kb az összes vénbanya, b**tlan picsusz, feminista...
Pasiként havonta elverheted szexre az utolsó forintjaidat is, mégis rendes, becsülendő tagja vagy a társadalomnak, viszont csajként ha egyszer, 17 évesen volt egy egy éjszakás kalandod, érzelmileg üres, megbízhatatlan, emberi kapcsolatokra képtelen ribi leszel.
És miért? Mert ez rosszul érinti a férfiak sérülékeny lelki világát.
Nem, rosszul fogalmaztam, nem a férfiakét: egyes egyedekét...
#14 ez minden csak nem válasz az adott kérdésre.Fuss neki még egyszer. Ne sajnáld az időt, értelmezz minden szót.
Mondjuk ez alapján a logika alapján a férfi nem egy az egyen olyan, mint a feminácik: "Te nem érezheted jól magad, mert nem olyan nemű vagy mint én!!! Igazságtalanság!!! Az ellenkező neműek rosszak, kivéve azok, akik a kedvem szerint cselekszenek!!!!"
Bocs megint: nem minden férfi ilyen, hanem a "meninácik" ;)
Egyébként nekem nem azzal van a bajom, hogy ki mire költi a pénzét, és hány egy éjszakás kalandja volt, hanem az, hogy az ilyennek ne legyen már képe ítélkezni másokon ugyanezekért a dolgokért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!