Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26-27 éves férfiak, ti már szeretnétek komoly kapcsolatot, vagy még mindig csak kalandozni akartok?
Ja.... hát annyira mondjuk nem nézek ki jól.
De amúgy igen. Komoly kapcsolatot szeretnék. Bár én már 17 évesen is így gondolkodtam. Soha nem kalandoztam őszintén szólva.
Nem könnyű. Én pl megválogatom azt, kivel vagyok. Valószinű, h talan túl magasra is teszem a lécet. Akik elérik ezt, azok általában találhatnak tőlem jobbat is. Akik pedig nem érik el, azzal valószinü h nem érezném jól magam, így csak átverném magam, illetve őt is.
Sokan mondják azt, hogy nehéz ismerkedni meg hasonlók, de a régi időkhöz képest most nagyon könnyű ( internet), persze nem egyszerű így sem. :)
Így várom h legyen olyan nő, aki mindenben megfelel nekem, illetve fordítva is. Ez csak idő kérdése... (remélem) :D
26F
Egyébként Kedves Kérdező!
Miért tetted fel ezt a kérdést, kíváncsiva tettél? :)
26F
Értem, hát nyilván igényei mindenkinek vannak. :)
Azért, mert ismerkedek most egy 26 éves sráccal.
Előző: Szerintem ezt mi nők jobban tudjuk, mint te...
Lehet, hogy szimplán rád nincs igényük a nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!