Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi abban a jó, hogy közel 35 évesen a pasik nem akarnak komoly kapcsolatot, nem vágynak többre, mint futó kapcsolatokra, akiket társkeresőn találnak?
Mi a jó abban, hogy általánosítasz? Miért kell általánosítani egyáltalán?
Nem mindenki olyan, mint amit te leírtál! Az, hogy kinek mire van igénye, az a saját magánügye!
Ha meg neked nem tetszik, akkor lehet odébb állni, és keresni a következő pasit! Ennyi. :)
Akkor itt egy kérdés: Mi a jó abban, hogy a 30 feletti nők még mindig 20 évesnek érzik magukat és ott tartanak, hogy buli, buli, buli, meg jó pasi kell?
Voltam fenn társkeresőn, kerestem komoly kapcsolatot, de amit találtam azt inkább hagyjuk.
Szóval légy szíves ne általonsíts, az ilyen férfiak nem akarnak kilépni a 20-as éveikből, ahogy a hasonló kaliberű nők sem.
A családomból kiindulva rosszak a tapasztalataim a házasságok tartósságával kapcsolatban.
A fiatalkori jó barátaim és ismerőseim közül akik megházasodtak, a felük-kétharmaduk mára elvált.
A nagyszülők példáját látva tudom hogy jó dolog valaki más mellett megöregedni, de ez a mai korban sokkal kisebb eséllyel kivitelezhető.
Amúgy valóban létezik ez a probléma.
Nő ismerőseim nagyrésze tényleg ilyen, hogy pánikol, hogy mindjárt 30, se gyerek, se család, se semmi, szal megy a duma, hogy jó lenne már végre, de ha egy hétvégén nem megy bulizni meg inni akkor teljesen maga alatt van.
És a legjobb, hogy ezt 10 percen belül.
Egyik pillanatban neki még gyerek kell, 5 perc múlva meg már intézi, hogy hétvégén hol fog beb. aszni.
20 évesen belefér, de 30 évesen?
Másik ugyan ilyen, hogy nekik mindegy, csak végre már egy normális pasi lenne az életükben, nem is értik, nekik nincsenek nagy igényeik, nem anyagiasak.
Közben meg ha nem ügyvéd, nem mérnök, nem vállalkozó vagy valami egyéb extrás akkor aranyos, de kössz nem kategória.
És akkor még hol van a külső meg a többi.
3 éve keresek normális kapcsolatot. Nem futót, nem lazát. A nők nagy többsége egyszerűen kritikán aluli. Értelmileg, emberileg, stb... Ne általánosíts légyszíves.
És ne abból a söpredékből ítélj, akik a mindenféle tárkeresőkön vannak, és a farkukat kínálgatják a 30 IQ-juk mellé. Köszi.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!