Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt életed első szerelmének neve? És az első párod neve, akivel jártál (komoly járásra gondolok, nem 1 hónapos futó tűzre)? Alapjáraton tetszenek ezek a nevek neked?
Gábor
( nem jartam vele, csak kb 3-4 napot...de az első csók, utőbb azt mndom nem volta szerelmes, de akkor csak azon a szinten meent)
Lajos
Első járás: 2 hőnap(de 15 évesen:)) csak rajongtam, nem voltam szerelmes, ezért szakítottam.
Következő ugyanez..pedig 6 hőnap volt (Sándor)
Első igazi szerelem Dávid
Első szex is..de csak 3 hőnapig tartottm a szerelem még fél évig reszemről, megcsalt
Első igazi kapcsolat, amikor mar érettebb voltam Péter
1,5 év
Férjem: Ádám
A nevük?
Nem aszeribte valasztottam párt,
De igazából csak Peti hazsnálta a nevet a többieknek olyan becenevük volt, ami nem utat a keresztnevükre, most felnőttkét is azt használják, a férjem akit én sosem hívtam becenéven, de a haverok, munkatársaknigen...
Életem első szerelmének neve: Tibor ( Tibi )
Ő volt az első komoly kapcsolatom 3 évig tartott.
Volt rajta kívűl ( ugyan úgy részemről szerelem ) 2 kapcsolatom. Egy 2 éves ahol bántalmazás lett a vége, és egy 7 hónapos ahol kihasznált...
Alapjáraton szép nevük volt. :)
Tetszettek a neveik de nem a név miatt voltam velük együtt. :)
Életem első nagy szerelmere egy évet vártam, és mire beteljesult rájöttem hogy nem is érdekel. Imi volt.
Első komoly párom Gyula, már 5. éve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!