Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért azt szeretik a lányok, aki szemét velük? Aki nem veszi emberszámba, csak használja ameddig kedve van? Normális lányok már nem is léteznek?
Magamról annyit: Nem vagyok lúzer, gyerek korom óta tele vagyok barátokkal soha nem voltam kiközösítve mindenki szeret...
Többször hozta már úgy a sors hogy meg kellet védjem magam, vagy valaki mást általában sikeresen.. Férfiak között az un. "dominancia ranglétrán" elsők között vagyok akármilyen társaságban..
Még is csajozásból 1-es vagyok.
Én a lehetséges gondokat átvettem, és arra jutottam a probléma velem az, hogy nem vagyok elég szemét a nőkkel, hanem szeretem őket, és inkább törődni szeretnék velük, és szeretetet adni,védeni őket, és a kedvükbe járni a megalázás helyett... A nők viszont azt szeretik arra indulnak be, és az a fiú után érdeklődnek akik szarba se veszik őket mint a kutyával úgy bánnak velük és persze akivel lehet megcsalják... Fel tudom venni én is a bunkó álarcot próbáltam is párszor méghozzá sikerrel tényleg ez kell nekik.... Viszont akkor meg nem adom önmagam, nem léteznek olyan lányok akik nem mazochisták nem is értem ..
Nagyon örülnék, ha jönne végre egy lány aki hozzám való.
Mert most már lassan kezdem azt hinni, hogy ez a világ a mocskoknak lett kitalálva...
Ez pont olyan baromság, mint a "nőknek csak a pénz kell".
A világon több milliárd nő van, vannak köztük számítók, kihasználhatók, normálisak, és minden alkategóriából is sok ezer féle jellem és sors.
Csak mert te nem találtál még megfelelő partnert, nem a nők hibásak, pláne nem azok a rendszerint gyerekkorukban is bántalmazott nők, akik pechükre bántalmazó kapcsolatot fognak ki felnőttként is.
Igazad van sajnos,ez kell nekik... :/
Szomorú,de ha nem vagy bunkó,tahó akkor nem kellesz manapság a nőknek...
24/F
Én nem tudom, én úgy kiraktam az összest, aki tahó volt akárcsak alkalomszerűen (nyilván nem az első rossz napján), mint a macskát sz...ni.
Összejöttem helyettük egy olyan férfival, akinek az ereje nem a bunkóságban és erőszakban lakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!