Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire számít nektek egy fiú családi háttere párválasztásnál?
A párom anyja alkoholista volt és hát elég rémes dolgok történtek vele. Ennek ellenére nem is értem hogyan, de rendkívül empatikus, gyökeres ellentéte a szüleinek.
Én nem foglalkozom a családjával de az is igaz, hogy vkire igenis kihat a felnőtt párkapcsolatában.
Először fura volt,amikor megismerkedtünk és elmentem hozzájuk,hogy a szülei folyton csak veszekedtek.
Azért,mert nálunk mindig nyugodt a légkör,szeretjük egymást,a szüleim nem isznak.Szóval minden rendben van,kissebb-nagyobb viták előfordulnak,de ennyi.
Aztán amikor már járni kezdtünk és többet jártam oda,addigra akkor el is váltak.Most az anyja külföldön dolgozik,csak az az idegesítő,hogy amikor haza is jön,akkor hozza az új hapsiját is,aki elég idegesítő egyén.
Az apjához ritkán járunk,mivel ő nem jelentkezik neki,de az apja sem nagyon ragaszkodik hozzá.Kórhában is volt 1-2 éve és megsem látogatta,még csak nem is telefonált.
Na jó,ez nem az én ügyem,nem zavar,csak rosszul esik,mivel én nem tudom milyen ez,de fáj látni,hogy fel sem figyel rá.Hárman vannak testvérek,de az apjuk különbséget tesz közöttük.
Talán az alkoholizmus rosszabb ennél a helyzetnél,de szerintem ne aggódj ezen.Majd megérti,biztosan nem fog emiatt másképp tekinteni rád.
Nem kell mindjárt az első randin elmondanod,elég lesz később is,ha már úgy érzed alakulóban van valami.
Nem a családjával akarok kapcsolatban lenni, hanem vele. Ha ezt tudja kezelni, akkor nekem mindegy.
Azért nyilván ne az első randin mondd el, de az első találkozás előtt mindenképpen készítsd fel rá, hogy nehogy megijedjen...
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!