Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meddig tartott a leghosszabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tartott a leghosszabb idoszak az eletetekben szex nelkul?

Figyelt kérdés
Meg mondom oszinten nekem mar 3 eve nem volt benne reszem es nem hianyzik olyan ertelemben persze jo lenne meg kivannam, de emiatt pl qrvazni nem fogok erlmenni. Persze alkalmak lettek volna egyejszakasokra, a multkor a blahan szolitott le egy lany a sztori lenyege, hogy mar kavezaskor a kov.o alkalmat emlitette, majd h nincs hol aludnia mert az utolso busza elment... Es o nagyon halas tipus... Gloria volt a neve meg hasonloi, mondtam nrm koszi. Persze mar a buszon mas sraccal beszelgetett. Szal ilyen labdak lehetnenek, de ez nem vonz, marcsak a betegsegek miatt sem. A munkambol adodfoan meg nemsok emberrel talalkozom. 30F

2016. jan. 10. 08:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Amióta élek nemi életet, és mialatt szingli is voltam, a legnagyobb kihagyás azt hiszem 2-3 hónap volt. Én nehezen viseltem, és van 2-3 telefonszámom, nem túl komoly célokra, így elkerülhettem az egyéjszakás dolgokat.
2016. jan. 10. 09:21
 12/23 wiWell ***** válasza:
7 hónap
2016. jan. 10. 10:23
 13/23 anonim ***** válasza:
Jelenleg 29 évnél tartok. Még sosem szexeltem.
2016. jan. 10. 11:02
 14/23 anonim ***** válasza:
18 éve tart. :(
2016. jan. 10. 12:58
 15/23 anonim ***** válasza:
lassan 27 éve tart
2016. jan. 10. 13:08
 16/23 anonim ***** válasza:
7%
Azért mondjuk elég cucli, ha valaki meg soha nem bsztt :/
2016. jan. 10. 17:39
 17/23 anonim ***** válasza:

4 ev szules utan

nem hianyzott egy percet sem

2016. jan. 10. 17:57
 18/23 anonim ***** válasza:
Egy csúnya szakítás után volt 2 év. Őszintén szólva nem nagyon volt kifejezetten jó élményem a szexről, így akkor nem hiányzott igazán, ám egy szerető pár annál inkább. Utána már csak pár hónap kimaradás volt. Most már 5,5 éve szerencsére nincs ilyen gondom. 29/N
2016. jan. 10. 18:04
 19/23 anonim ***** válasza:
Kb 23. év, akkor vesztettem el :D. Azóta kapcsolatban vagyok a ma már vőlegényemmel, itt kb. másfél hónap volt a leghosszabb szexmentes időszak, amikor neki nehezebb vizsgaidőszakja volt.
2016. jan. 10. 20:32
 20/23 anonim ***** válasza:

eddig 1 év volt a leghosszabb idő eddig szex nélkül :)

21/l

2016. jan. 11. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!