Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Nektek van olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek van olyan csaj az életetekben, akinek, ha telefonáltok, akkor benne van egy kis szexben?

Figyelt kérdés
Ezt ingyenesen gondoltam, egyébként nem tartjátok nagyon a kapcsolatot se, de szexben mindig benne van.

2015. jún. 20. 15:42
1 2
 1/14 Interferencia ***** válasza:
Nincs.
2015. jún. 20. 15:44
 2/14 anonim ***** válasza:
nincs, mi a számod? :P
2015. jún. 20. 15:44
 3/14 anonim ***** válasza:
52%

Egyszer volt kb. 2 hónapon keresztül.

Nagyon szeretném olyan kívül-belül igazi férfivá fejleszteni magam, akinek vannak ilyen lehetőségei.

21/F

2015. jún. 20. 15:51
 4/14 opened paradise ***** válasza:

Lenne...de én nem ilyen vagyok :/

De tudom,hogy nem kéne több,csak,hogy mondjam,hogy jöjjön.

2015. jún. 20. 15:51
 5/14 anonim ***** válasza:
Nincs.
2015. jún. 20. 16:01
 6/14 anonim ***** válasza:

Nincs, de most már be kellene egyet szerezni.

22/F

2015. jún. 20. 16:22
 7/14 A kérdező kommentje:

kicsit félek, h csajnak gondoltok, NEM VAGYOK CSAJ!

csak úgy érdekelt a dolog, mert lehet, h lehetne ilyen dolog az életemben.

2015. jún. 20. 17:12
 8/14 anonim ***** válasza:
Én csajként válaszolok. Nekem évekig volt ilyen, egy ismerősömmel. Bár vele olykor lehetett lelkizni is és egyebek, de laza volt a kapcsolatunk, a szex meg fenomenális volt, miért ne mentem volna bele, nem kerestem görcsösen komoly kapcsolatot. 23N
2015. jún. 20. 17:56
 9/14 anonim ***** válasza:
van, több is! de az a helyzet, hogy sok pasi erre vágyik, aztán ha megadatik rájössz, hogy ez nem is tesz boldoggá. ugyanakkor érdekes hogy a nők mennyire meg tudják alázni magukat ezen a téren.
2015. jún. 21. 06:55
 10/14 anonim ***** válasza:

8:

De te lány vagy. Még ha átlagosan is nézel ki (ne legyél nagyon dagadt vagy nagyon csúnya), akkor is neked állandóan lehetne ilyen partnered.

Ha ma ráírnál egyesével néhány fiú ismerősödre garantálom hogy az első 5-ben lenne aki ma is átjönne téged megdugni és ezután is mindig ha kéred.

Ezért nem akkora szó ha lánynak van ilyenje, mintha fiúnak. Fiúként "kicsit" (értsd: ku-.rvára sokkal) nehezebb ilyen kapcsolatra szert tenni.

2015. jún. 21. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!