Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek van olyan csaj az életetekben, akinek, ha telefonáltok, akkor benne van egy kis szexben?
Figyelt kérdés
Ezt ingyenesen gondoltam, egyébként nem tartjátok nagyon a kapcsolatot se, de szexben mindig benne van.2015. jún. 20. 15:42
11/14 A kérdező kommentje:
igen, csajoknak könnyebb a dolog, ez tény, én férfiként félévente egyszer vágyom ilyen sima ügyre, de sokkal jobban örülök egy normális csajnak, akivel jól érzem magam
2015. jún. 21. 18:50
12/14 anonim válasza:
"ugyanakkor érdekes hogy a nők mennyire meg tudják alázni magukat ezen a téren."
Igen? A nőnek megalázó, a férfinak nem? Ez már megint kettős mérce.
13/14 mikeXxX válasza:
Van 3 szám is de
1. buta és idegesítő
2. beképzelt és kicsit szereti húzni az ember agyát
3. nem tetszik nem is az esetem nekem legalábbis
így egyikkel sem élek és most pedig még párom sincs !
14/14 anonim válasza:
Régebben 13-14-15 évesen volt. Tudjátok, menő volt, de mára már szégyenlem konkrétan... Nem egy ilyen csaj volt, hanem vagy 11...
Nem volt ritka a heti 9-10 különböző partner, de 250+ csajjal voltam 12 éves koromtól kezdve.
Nem tudom minek köszönhetem... Szerencse talán? Áhh, nem hiszek én ilyenekbe. 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!