Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha épp nincs párotok, hány személy van az életetekben, akikkel leveleztek, randizni hívtok, fűzögettek?
Figyelt kérdés
Kívácsi vagyok, hogy egyszerre mennyi vasat lehet a tűzben tartani. Írjatok légyszi nemet és kort is!2014. jan. 3. 15:50
2/9 anonim válasza:
5 max 25/f :)...Am sose jön össze!
3/9 anonim válasza:
Nalam ez altalaban a szakitasi idöszak amikor üres szenvedelybe fojtom banatomat.
Volt, hogy heteken at minden nap egy mas lanyt vittem haza (akkoriban 21 voltam). De csak nagyon ritka esetben voltam hajlando ujra talalkozni valamelyikkel. Ezekben az idöszakokban altalaban nagyon irigyeltek a barataim, de eletem legboldogtalanabb idöszakai voltak ezek.
Amikor ugymond szinglikent ismerkedek, altalaban egyvalakire fokuszalok. Persze valaszolok levelekre, randizni is hajlando vagyok elmenni, de amint fellobbant bennem valaki irant az a bizonyos tüz, akkor mar mindenki mas elvesziti erdekesseget.
4/9 anonim válasza:
Maradi vagyok, mert randira menni és ismerkedni ilyen esetben is 1 emberrel szoktam és ha nem jön össze, mert a randin kiderül, hogy még sem passzolunk össze, akkor szoktam csak elkezdeni mással is komolyabban ismerkedni és beszélgetni. Ezt egy csevegő oldalon is betartom, ahova felregisztráltam. 31N
5/9 anonim válasza:
Csak egyet, ha az kellőképpen érdekel, ha nincs ilyen kiemelkedő érdekeltség akkor többet ha úgy alakul, 2-3. De nem fűzöm őket, inkább ismerkedünk, szal semmi bonyolítás, nem kerülök közelebb egyikhez sem amíg nem döntök.
6/9 anonim válasza:
5 és 10 között általában. De tiszta lappal játszom kizárólag. Ha már alakul valami, akkor a többit simán leállítom.
36F
8/9 anonim válasza:
ahogy adódik
csak 1 vasam van
nem
kor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!