Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek ha 2pali is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ha 2pali is van az életetekben? Nagyon hosszú a story bocsi. Bővebben lent

Figyelt kérdés

Arról van szó,hogy 3éve párkapcsolatban élek tavaly tartottunk pár hónap szünetet de amúgy boldog és nagyon jó a kapcsolatunk. A szünetünk is csak azért volt mert sok hülye ember tele tömte az ő fejét és az enyémet is. Ami lényeges, hogy az első hónapban összeköltöztünk és amikor volt a szünet akkor is egy lakásban maradtunk,van egy jó pár év kórkülönbség az ő javára ami engem sosem zavart és őt sem és simán letagadhatna egy 10est:) amúgy ő 30-as én 20-as éveimben járok. Nekem ő az első ilyen hosszú kapcsolatom de előtte is volt 1-1éves és egy 2éves de ott sajna előfordult megcsalás. Szóval ennyit róla kb.

Tavaly februárban megismertem egy palit aki viszont azonnal megfogott, megmagyarázhatatlan,hogy miért de amikor egymás közelében vagyunk érezni ahogy forr a levegő én leizzadok még most másfél év után is. Viszont ő nem az a férjnek való típus hanem az akivel darabokra szeded a lakást és órákon át csak szex....... Vele a szünetelős időszakban "együtt,, voltunk. Viszont ő rá nem lehet számítani, csajozik nagyon sokat csalódtam benne és bele törődtem h ő ilyen... Talán valamibe szerelmes is voltam mert amikor megbántott nagyon fájt.... Azért valamibe mert nem magába a személyiségébe mert azt szeretni nem lehet mármint ez is sajna bonyolult. Amikor ketten vagyunk akkor édes aranyos kedves bla.... viszont ha valaki bárki ott van ő egy barom:D Kérkedő,menő,okos.... Szóval azt utálom benne... Viszont megmondaná valaki miért nem tudom kiverni a fejemből és miért akarok még most is elájulni ha meglátom.... Sajnos nem tehetem meg, hogy nem találkozunk mert üzletkapcsolat van és egymásra vagyunk utalva valahol...ez sosem okozott problémát..mindig kizártuk. Nem azon gondolkodom,hogy kit válasszak ilyenek, mert nekem az élettársam kell csak valahogy nem múlna el ez ami ha a másik ott van megőrjít... Ja és a "másik,, ő nem tud beletörődni h vége és folyamatosan bombázz. elmagyaráztam neki 100x h nekem nem ő kell és blaa mintha a falnak beszélnék... aki tudna valami tanácsot köszi

2012. szept. 29. 22:56
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja és fontos infó a "másik,, illetővel nem feküdtem le már jóval azelőtt, hogy kibékültünk volna az élettársammal. Szóval több mint egy éve.
2012. szept. 29. 23:01
 2/6 anonim ***** válasza:
6%
Ha keresztény volnál, nem tettél volnál ilyen kérdést fel
2012. szept. 29. 23:04
 3/6 anonim ***** válasza:
65%
te meg ha normális lennél... nem lennél keresztény
2012. szept. 29. 23:08
 4/6 A kérdező kommentje:
De nem vagyok és nem azt kértem h pálcát törjenek felettem!
2012. szept. 29. 23:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Mindenki csak egy kis szelet boldogságot akar...de néha beletörik a bicskánk...:S
2012. szept. 29. 23:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Pedig pálcát kellene törni feletted a szó szoros értelmében, nem érdemled meg a boldogságot!
2012. szept. 30. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!