Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, mit jelent nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit jelent nálatok az, hogy egy férfi legyen ápolt?

Figyelt kérdés

Az oké, hogy fürödjön le, mosson fogat, vágja le néha a körmeit stb. De efölött mégis mi az ami ápolttá tesz egy férfit? Netán elegánssá is.

Például milyen az ha valakinek ápolt az arcszőrzete? Vagy a haja?

Tudom, lehet valakinek ez egyértelmű, nekem nem az :)

2016. jan. 5. 14:38
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Azért jó prasnya egy ember, aki nagydolog után nem mosakszik meg alul.

Nem tudom, járt-e már valaki úgy, hogy véletlenül összekente a kezét valami zsíros, büdös trutyival. Azután is egyértelmű, hogy megmossuk a kezünket, az nem elég, ha beletöröljük egy zsebkendőbe.

Na, azért kell alul is mosakodni. Alapvető! higiénia.

2016. jan. 6. 21:41
 22/26 anonim ***** válasza:
De ha nem lesz sz"ros a seggem akkor minek? Tudjátok mi szokott lenni a wc papíron miután kitörlöm? Semmi. Csak én vagyok így ezzel?
2016. jan. 6. 23:27
 23/26 anonim ***** válasza:

Jó, hát ha a válaszom 18 %-ot ér, akkor írom az ellenkezőjét, csak hogy mindenkinek megfeleljen.

Egy ápolt pasi koszos, büdös ruhát visel, a haja nincs rendesen vágva, és az orrából kilóg a szőr.

2016. jan. 7. 09:47
 24/26 anonim ***** válasza:

22-es, szóval te:

A) kakkantasz, majd felhúzod a ruhádat és mész dolgodra, vagy

B) kakkantasz, majd használsz wc papírt, de felesleges, mert semmi nyom nem látszik meg rajta

Ugyanis, ha neked kívül nem lesz olyan, akkor csak ez a két eset állhat fenn.

2016. jan. 7. 09:51
 25/26 anonim ***** válasza:
Bocs, figyelmetlen voltam. TE EGY HŐS VAGY!
2016. jan. 7. 09:52
 26/26 anonim ***** válasza:

Mindenkinél mást jelent szerintem.

Nálam:

-ugye az alapok: napi fürdés / zuhanyzás vmi normális szappannal, levágott köröm, hajmosás, dezodor + olyan ruházat, ami nem piszkos, lyukas, foltos, gyűrött

- stílusban passzoló, alkalomhoz illő, igényes öltözék (pl. ne vegyen fel kibolyhosodott, 15 éves termopulcsit, klasszikus színházba ne állítson be farmerben és esküvőre se galléros pólóban)

- a haja illik az arcformájához, nem lóg a vakvilágba, nem zsíros, és ne legyen az a típus, amin egyértelműen látszik, hogy "le kellett volna vágatnom két hete, de lusta voltam hozzá"

-ha szakmunkásosan nő a bajsza és foltosan a szakálla, akkor rendszeresen és időben borotválja az arcát; ha jól áll neki a szakáll, akkor ne legyenek benne szanaszét álló, különböző hosszú szálak, ne legyen benne szösz, kosz, kajamaradék, morzsa

-nincs látványosan összeérő szemöldöke

-nincs rajta ezer gennytől fehérlő pattanás

-finom, nem hivalkodó, férfias illata van. Nem feltétlenül kell hozzá kölni, egy jobb after shave-től is már lehet finom az illata valakinek. Én speciel a friss, óceánosabb jellegű illatokat kedvelem férfiakon a legjobban

-nincs rajta hat kiló aranyfuksz

2016. jan. 8. 00:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!