Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit jelent nálatok az, hogy egy férfi legyen ápolt?
Az oké, hogy fürödjön le, mosson fogat, vágja le néha a körmeit stb. De efölött mégis mi az ami ápolttá tesz egy férfit? Netán elegánssá is.
Például milyen az ha valakinek ápolt az arcszőrzete? Vagy a haja?
Tudom, lehet valakinek ez egyértelmű, nekem nem az :)
Azért jó prasnya egy ember, aki nagydolog után nem mosakszik meg alul.
Nem tudom, járt-e már valaki úgy, hogy véletlenül összekente a kezét valami zsíros, büdös trutyival. Azután is egyértelmű, hogy megmossuk a kezünket, az nem elég, ha beletöröljük egy zsebkendőbe.
Na, azért kell alul is mosakodni. Alapvető! higiénia.
Jó, hát ha a válaszom 18 %-ot ér, akkor írom az ellenkezőjét, csak hogy mindenkinek megfeleljen.
Egy ápolt pasi koszos, büdös ruhát visel, a haja nincs rendesen vágva, és az orrából kilóg a szőr.
22-es, szóval te:
A) kakkantasz, majd felhúzod a ruhádat és mész dolgodra, vagy
B) kakkantasz, majd használsz wc papírt, de felesleges, mert semmi nyom nem látszik meg rajta
Ugyanis, ha neked kívül nem lesz olyan, akkor csak ez a két eset állhat fenn.
Mindenkinél mást jelent szerintem.
Nálam:
-ugye az alapok: napi fürdés / zuhanyzás vmi normális szappannal, levágott köröm, hajmosás, dezodor + olyan ruházat, ami nem piszkos, lyukas, foltos, gyűrött
- stílusban passzoló, alkalomhoz illő, igényes öltözék (pl. ne vegyen fel kibolyhosodott, 15 éves termopulcsit, klasszikus színházba ne állítson be farmerben és esküvőre se galléros pólóban)
- a haja illik az arcformájához, nem lóg a vakvilágba, nem zsíros, és ne legyen az a típus, amin egyértelműen látszik, hogy "le kellett volna vágatnom két hete, de lusta voltam hozzá"
-ha szakmunkásosan nő a bajsza és foltosan a szakálla, akkor rendszeresen és időben borotválja az arcát; ha jól áll neki a szakáll, akkor ne legyenek benne szanaszét álló, különböző hosszú szálak, ne legyen benne szösz, kosz, kajamaradék, morzsa
-nincs látványosan összeérő szemöldöke
-nincs rajta ezer gennytől fehérlő pattanás
-finom, nem hivalkodó, férfias illata van. Nem feltétlenül kell hozzá kölni, egy jobb after shave-től is már lehet finom az illata valakinek. Én speciel a friss, óceánosabb jellegű illatokat kedvelem férfiakon a legjobban
-nincs rajta hat kiló aranyfuksz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!