Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit jelent nálatok az, hogy egy férfi legyen ápolt?
Az oké, hogy fürödjön le, mosson fogat, vágja le néha a körmeit stb. De efölött mégis mi az ami ápolttá tesz egy férfit? Netán elegánssá is.
Például milyen az ha valakinek ápolt az arcszőrzete? Vagy a haja?
Tudom, lehet valakinek ez egyértelmű, nekem nem az :)
Jarjon fodraszhoz, ne szakadt ruhaba jarjon, ha van arcszorzet akkor ne logjon ossze vissza hanem legyen apolt, ha ossze van nove a szemoldoke kozepen szedje ki, mossa a ruhait, ne legyen budos de pacsuli szagu sem.
21/L
Nem zsíros a haja, ami gusztustalan.
A szakálla ha van gondozott, géppel nyírt, vagy rendszeresen igazított,látszik hogy foglalkozva van vele.
A ruhái legyenek tiszták, és ne tök gyűröttek, a gatya szára ne a sárba lógjon felázva, ha esik az eső vagy hó.
A haj tisztasága és rendezettsége sokat jelent. Az hátul csapzott és fodrász által nem kezelt haj eléggé furcsa, főleg nyáron, illetve az arcszőrzet is legyen rendezett, bámilyen fazonos. Egy-egy finom parfüm sem árt pl. pulcsira.
Régi magyar úriemberek sokat adtak a cipő tisztaságára is.
A félhosszú haj férfiaknál nekem nagyon tetszik, biztos felfigyelek rá:
Bármilyen korosztályú pasiknak jól áll, s vannak már hajkímélő eszközök, amelyekkel meg lehet emelni a frizurát.
WC után mossa meg a seggét! Tusfürdővel!
Tiszta ruhában legyen, jól esik ha jó illata van a férfinek.
-Arcszőr: szakáll karban tartva, frissen borotválva, borosta ha jól áll neki
-haj: nem túlnőtt. Akkor ilyen ha a fülére ér a haj
Orrából, füléből nem burjánzik semmilyen növény sem.
5#
Wc után seggmosás.
Nagyon nevettem, de igazad van!
2-es voltam.
Az nem tusfürdő, csak két csepp nedvesség. Részemről nem elég.
Letolni a nadrágot, meg alul megmosni igazán nem nagy bűvészkedés. Az a két perc megéri hogy igazán tisztának érezzem magam, ...vagy a párom.
Valamint, ezért kell kaka utánra tervezni a zuhanyzást. Kettőt egy csapásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!