Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, mit jelent nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit jelent nálatok az, hogy egy férfi legyen ápolt?

Figyelt kérdés

Az oké, hogy fürödjön le, mosson fogat, vágja le néha a körmeit stb. De efölött mégis mi az ami ápolttá tesz egy férfit? Netán elegánssá is.

Például milyen az ha valakinek ápolt az arcszőrzete? Vagy a haja?

Tudom, lehet valakinek ez egyértelmű, nekem nem az :)

2016. jan. 5. 14:38
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
93%

Jarjon fodraszhoz, ne szakadt ruhaba jarjon, ha van arcszorzet akkor ne logjon ossze vissza hanem legyen apolt, ha ossze van nove a szemoldoke kozepen szedje ki, mossa a ruhait, ne legyen budos de pacsuli szagu sem.

21/L

2016. jan. 5. 14:40
 2/26 anonim ***** válasza:
50%

Nem zsíros a haja, ami gusztustalan.

A szakálla ha van gondozott, géppel nyírt, vagy rendszeresen igazított,látszik hogy foglalkozva van vele.

A ruhái legyenek tiszták, és ne tök gyűröttek, a gatya szára ne a sárba lógjon felázva, ha esik az eső vagy hó.

2016. jan. 5. 14:43
 3/26 anonim ***** válasza:
52%
Haját rendszeresen mossa, fésüli, ha olyan hosszú, de egyébként is elmegy néha fodrászhoz, hogy ne legyen annyira össze-vissza. Az arcszőrzete is gondozott, ahogy írták korábban, géppel vágott, igazított. A körme tiszta, rendesen le van vágva, ruhái tiszták, vasaltak, és nem az a tipikus "kockást a pöttyössel" kategória, hanem mondjuk korának megfelelően, színeiben, mintáiban összeillő ruhákat visel (a farmer pl mindig jó választás, de a pólók sem batman mintásak, mint 12 éves fiúknál, hanem egyszínűek inkább, de egy felnőtt szerintem inkább ingeket hordjon, nem mindegyik hivatalos kinézetű).
2016. jan. 5. 14:49
 4/26 anonim ***** válasza:

A haj tisztasága és rendezettsége sokat jelent. Az hátul csapzott és fodrász által nem kezelt haj eléggé furcsa, főleg nyáron, illetve az arcszőrzet is legyen rendezett, bámilyen fazonos. Egy-egy finom parfüm sem árt pl. pulcsira.

Régi magyar úriemberek sokat adtak a cipő tisztaságára is.

A félhosszú haj férfiaknál nekem nagyon tetszik, biztos felfigyelek rá:

[link]

[link]

[link]

Bármilyen korosztályú pasiknak jól áll, s vannak már hajkímélő eszközök, amelyekkel meg lehet emelni a frizurát.

2016. jan. 5. 14:54
 5/26 anonim ***** válasza:
20%

WC után mossa meg a seggét! Tusfürdővel!

Tiszta ruhában legyen, jól esik ha jó illata van a férfinek.

-Arcszőr: szakáll karban tartva, frissen borotválva, borosta ha jól áll neki

-haj: nem túlnőtt. Akkor ilyen ha a fülére ér a haj

Orrából, füléből nem burjánzik semmilyen növény sem.

2016. jan. 5. 14:57
 6/26 anonim ***** válasza:
* haj - a nyakánál nincs burjánzó szőr/haj
2016. jan. 5. 14:59
 7/26 anonim ***** válasza:

5#

Wc után seggmosás.

Nagyon nevettem, de igazad van!

2-es voltam.

2016. jan. 5. 15:06
 8/26 anonim ***** válasza:
Van nedves popsitörlő is,nem feltétlen kell bűvészkedni a kádnál.
2016. jan. 5. 16:11
 9/26 anonim ***** válasza:

Az nem tusfürdő, csak két csepp nedvesség. Részemről nem elég.

Letolni a nadrágot, meg alul megmosni igazán nem nagy bűvészkedés. Az a két perc megéri hogy igazán tisztának érezzem magam, ...vagy a párom.

Valamint, ezért kell kaka utánra tervezni a zuhanyzást. Kettőt egy csapásra.

2016. jan. 5. 16:20
 10/26 anonim ***** válasza:
29%
Vagy legyen a 12 szobás villájában minimum két bidé.
2016. jan. 5. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!