Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, mit jelent nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit jelent nálatok az, hogy egy férfi legyen ápolt?

Figyelt kérdés

Az oké, hogy fürödjön le, mosson fogat, vágja le néha a körmeit stb. De efölött mégis mi az ami ápolttá tesz egy férfit? Netán elegánssá is.

Például milyen az ha valakinek ápolt az arcszőrzete? Vagy a haja?

Tudom, lehet valakinek ez egyértelmű, nekem nem az :)

2016. jan. 5. 14:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Arcszőrzet, haj: legyen valami fazonja. Nem kell feltűnő, csak rendezett hatása legyen, az én fodrászom pl. pár száz forintért nagyon jó, divatos, de nem rikító frizurákat kreál a srácoknak.

A ruhája ne legyen agyongyűrött, piszkos (jó, a kertet nem habtiszta ingben kell ásnia. :D), lehetőleg valamennyire ízléses, összeillő ruhadarabokkal, tehát nem zokni-szandál kombó, meg hasonló förmedvények.

Sokat beleveszik az ápoltságba a testsúlyt is, én nem számítom ide: van, aki nem tud hízni pl., meg van, aki teltebb, mert szeret enni és ha valaki szeret enni, attól még nem ápolatlan.

Használjon hónalj stiftet, és természetesen az alap tisztálkodás, amit már te is írtál fentebb.

Na és iiiiiiiiggggggen! A popsimosás kakkintás után szerintem is fontos. Az apaseggszag nem a legvonzóbb. :)

2016. jan. 5. 16:39
 12/26 anonim ***** válasza:
47%
Te jó isten. Esetleg ne hipózzuk ki a seggünket szarás után?
2016. jan. 5. 16:40
 13/26 anonim ***** válasza:
37%
Komolyan, ti milyet sz"rtok, hogy utána meg kell mosni? Nem tudom elképzelni.
2016. jan. 5. 16:42
 14/26 anonim ***** válasza:

Olyan,mintha kimosnád a kádnál.Eléggé nedves.

Félre ne értsd,napi többször is fürdök.

2016. jan. 5. 16:48
 15/26 anonim ***** válasza:

12, 13!

Ha neked kívül nem lesz olyan, akkor törölnöd sem kell. Mindenesetre, másnál ez nem így működik.

"ki ne hypozzuk?" Nem nem kell. De (gyk-ről tudni) nagyon sokan vízzel kiöblítik a belüket. Na ehhez mit szólsz?

Egyébként orálnál nem árt ha tiszta a fenék (kívül). Vagy te szívesen nyalsz olyat, aki csak megtörölte?

/De persze nem csak orálnál.... Ha nem sima mindennapi komfortérzet miatt fontos mosni./

2016. jan. 5. 17:24
 16/26 anonim ***** válasza:
Hűha, tök jó válaszok jöttek :D
2016. jan. 5. 17:28
 17/26 zgyzgy ***** válasza:

Kigyűjtöttem a legröhejesebbeket:

A szakálla (…) látszik hogy foglalkozva van vele.

Egy felnőtt szerintem inkább ingeket hordjon.

korának megfelelően

legyen valami fazonja

divatos, de nem rikító frizurákat kreál a srácoknak

2016. jan. 5. 18:54
 18/26 anonim ***** válasza:
Nyugodtan hordhat pólókat is, amelyek méretben, színben fazonban csinosak rajta, ha jó alakja van szépen mutatja,kis pocakdomb nem akadály:)
2016. jan. 5. 20:18
 19/26 anonim ***** válasza:
Nekem nem szokott olyan lenni, csak ha hasmenésem van. Most hallok először ilyet, hogy tusfürdővel...szerintem ez már túlzás.
2016. jan. 5. 21:33
 20/26 anonim ***** válasza:
az a lány aki kifejezetten kihangsúlyoza az ápoltságot annak valojában metroszexuális a zsánere, ugyanis az ilyenek abban mérik az ápoltságot hogy mennyit tölthetett a fürdőszobában a pali, tök mindegy hogy konkrétan van e egyáltalán valami kifogásolható az illető megjelenésében
2016. jan. 5. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!