Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok már hosszú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok már hosszú ideje magamnak párt?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, lány, nem cigizek, nem drogozok, tudok főzni, bár sütni jobban szeretek :)...és ronda sem vagyok. (Nem beképzeltségből mondom, de szerintem csinos is), 174cm-63kg

Nem, nem vagyok még kétségbeesve, hogy egyedül fogom leélni az életem, csak néha felmerül ez bennem.

2015. dec. 30. 14:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Elég nyitott vagy az ismerkedésre,nem arról van szó,hogy csak bizonyos módon lennél hajlandó ismerkedni?
2015. dec. 30. 14:18
 12/19 anonim ***** válasza:

Többnyire a kérdés minősége szokta tükrözni a válaszom minőségét is.

Ez a kérdés ilyen "nesze semmi, fogd meg jól" szintű a benne foglalt információkat tekintve. Nem is nagyon értem pontosan milyen választ akarsz. Nem ismerlek, nem ismerem az igényeidet, nem tudom hol próbáltál eddig ismerkedni, ilyen tekintetben tanáccsal vagy válasszal sem tudok szolgálni.

2015. dec. 30. 14:23
 13/19 anonim ***** válasza:
A kérdésed után már biztos találtál, szóval már nem aktuális. :D
2015. dec. 30. 15:07
 14/19 anonim ***** válasza:

Bocsi, hogy ezt írom kérdező, de az elsőnek igaza van. Annyira fényezed itt magad, ugyanakkor mégsem találsz magadnak párt, akkor lehet, hogy a hiba mégiscsak benned van.

A többiek csupán kifejtették, hogy pl add lejjebb az igényeidet, de valójában ez is csak ahhoz tartozik, hogy nézz magadba, mert nem vagy tökéletes, vannak hibáid, és jöjj rá, hogy miért nincs pasid!

A kérdésedre meg egyedül CSAK TE TUDSZ válaszolni!

2015. dec. 30. 15:10
 15/19 anonim ***** válasza:
Mert nem írtál rám, még.
2015. dec. 30. 15:15
 16/19 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem biztos, hogy az igényekkel van gond.

Elég sokan félnek attól, hogy ha lépnek a másik felé akkor visszautasítják.

Az is lehet, hogy van olyan fiú, akár több is a környezetedben akinek tetszel, de nem mernek kezdeményezni, mert nincs önbizalmuk.

Ha van olyan aki sokszor néz, de nem nagyon megy oda hozzád, és neked is szimpatikus nyugodtan kezdeményezz beszélgetést az illetővel, amiből még bármi lehet.

2015. dec. 30. 15:24
 17/19 anonim ***** válasza:
Mert elérhetetlen álmokat dédelgetsz az ideális férfival kapcsolatosan. Magyarul: senki sem elég jó neked.
2015. dec. 30. 16:18
 18/19 anonim ***** válasza:
Millió oka lehet annak, miért nem találtál még párt. De fiatal vagy, ne aggódj. Bőven van még időd megtalálni :)
2015. dec. 30. 21:18
 19/19 anonim ***** válasza:

Gondolom nem is keresel.

Egyébként szerintem simán ráérsz a pasizással pár évet, majd jön, ha jönnie kell.

2015. dec. 30. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!