Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok már hosszú ideje magamnak párt?
19 éves vagyok, lány, nem cigizek, nem drogozok, tudok főzni, bár sütni jobban szeretek :)...és ronda sem vagyok. (Nem beképzeltségből mondom, de szerintem csinos is), 174cm-63kg
Nem, nem vagyok még kétségbeesve, hogy egyedül fogom leélni az életem, csak néha felmerül ez bennem.
Kedves első válaszadó!Roppant sok időd lehet, ha ilyen minőségű válaszokat adsz. :D
Kedves második válaszadó! Köszönöm, lehet ebben van valami, de úgy érzem néha, hogy "csak" alapvető elvárásaim vannak, mint a legtöbb nőnek. Például belső tulajdonságokat tekintve az őszinteség.
Én 21 vagyok es hasonló helyzetben de amég nem találom meg azt akit úgy érzem hogy az igazi addig inkább leszek egyedül :)
Ismerkedj mozdulj ki :)
Egyébként nem hiszem hogy bárkinek jó lenne ha inkább szavatnék csak hogy ne legyek egyedül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!