Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik hosszú évek óta nem találnak párt, azokban mi tartja még a reményt?
7 éve vagyok egyedül, eddig nem hiányzott senki, én nem akartam senkit pár lány megpróbált közel kerülni de én nem akartam többet a barátságnál :) a depresszió tartotta bennem azt hogy kerüljek el minden lehetséges csalódást de lassan már kezd szeretet hiányom lenni és 1-2 hónapja úgy döntöttem inkább keresek egy életre társat :) és lehet meg is találtam de még csak ismerkedünk :)
21F
Tényleg semmi,már megszoktam ezt.Egy csók nem volt még az életemben,de ilyen az élet,van akinek bejön van akire meg magasról tesznek a nők...
Mostanában mikor anyukámmal meg tesómmal elkezdtünk beszélgetni hasonlóról,én mindig ha valaki más is megkérdezi például rokon,hogy gyerekek meg hasonló mikor lesz,én elmondom mindenkinek,nem valószínű,hogy lesz és ne is számoljon ilyennel.
És nem az áll fenn,hogy nem szeretnék,hanem párt nem találok magam mellé,vagy aki elfogadna így ahogy vagyok.Szóval ez van.
23/F
A barátok. És az a pár kedves lány akivel online mindig beszélgetünk. Vagy az a gondolat, ha eljutok egy rendezvényre akkor vannak olyan lányok akikkel nagyon jól elbeszélgetünk, mosolyognak, kedvesek, néha puszit is adnak vagy megölelnek... csak ők is mindig több, mint 100 km-re laknak. De valahol biztosan van valaki a közelben, csak még nem találtuk meg egymást :)
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!