Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Titeket nem irritál, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem irritál, hogy minden sikerült az életetekben, csak AZ nem?

Figyelt kérdés

csak egy csajt megszerezni...?

nekem "minden" sikerült, szakmai célok, saját lakás, diploma, nyelvvizsga elsőre. Ha valami nem megy, meg kell keresni, addig nyüstölöm, amig meg nem lesz - és szokott is menni.

Mert a kitartás mindig hozott siker - csak a csajoknál nem... :(

2015. dec. 30. 02:13
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekünk pedig még saját lakás nincs(de szerintem jó úton haladunk vele) és nyelvvizsga sem elsőre lett meg páromnak sem és nekem sem. Kinek mit oszt az élet.

Szerintem ne görcsölj rá. Egyszer úgyis belefutsz életed párjába. Persze legalább valami lehetőséget adj neki, ez lehet netes ismerkedés vagy társaságba járás, csak valami legyen, mert különben úgy jársz mint aki nem vesz lottószelvényt se és azért imádkozik, hogy megnyerje.

2015. dec. 30. 02:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Én is pontosan így vagyok ezzel.. általában amit nagyon akarok,el is érem, addig hajtok amíg meg nem lesz..a csajozás nálam azért más mert tudom hogy nem teszek meg mindent amit tudok érte hiába akarom nagyon...nem igazán megy élőben a kezdeményezés,így pedig nehéz tovább lépni..szóval jah,a csajozás talán az egyetlen amiben elismerten béna vagyok, de persze én sem fogom feladni, hiszen tudom hogy előbb utóbb megváltozik ez is..csak azt nem tudom mikor :/
2015. dec. 30. 02:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Sajnos nem sikerülhet minden, és nem lehet mindig minden tökéletes az életben. Én is azt látom, hogy akinek pénze van annak egészsége nincs, akinek megvan mindkettő annak boldogsága nincs..stb..sajnos ez van.
2015. dec. 30. 09:09
 4/9 anonim ***** válasza:

Pedig itt is csak a kitartásról van szó!

Ez az az időszak, amikor ha kitartasz és nyitott szemmel és szívvel jársz -rátalálsz egy társra.Utána pedig az lesz a nagy munka, hogy megis tartsd hosszú éveken keresztül! Az sem könnyebb amúgy.Az élet minden időszakának meg vannak a szépségei,és nehézségei egyaránt.

2015. dec. 30. 11:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem irritál, mert a többi dolog se sikerült.
2015. dec. 30. 11:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Nálam is ugyanez van. Az életben a legtöbb dolog zömmel rajtad múlik, ha elég szorgalmas, kitartó vagy, és nem lehetetlen célokat tűzöl ki (pl. maratonfutó leszel láb nélkül), akkor el is tudod érni őket. De ahhoz, hogy csajod legyen, ahhoz a csaj is kell, egyszerűen ha nincs meg a részéről az akarás, megfeszülhetsz. Szívás.
2015. dec. 30. 13:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Fura. Lehet hogy kevesebbet keresek mint te, nem azt csinálom amit a legjobban szeretnék, nincs diplomám, de a puncikban 18-19 éves korom óta mindig is fürdök. Évi 6-10 partnerem (vegyesen tartós és alkalmi) akkor is van már, ha nem sokat teszek érte.

Sofőrként dolgozom, közel 200 nettóval, egyetemen sajnos nem lett meg a diploma, nyelveket kettőt azért jól beszélek, az álommunka nem jött össze (tőzsdei bróker), de a nőkkel sosem volt gond, mióta megtanultam érteni hozzájuk.

És fura ezt mondani, de téged olvasva lehet hogy nekem teljesebb az életem mégis, mint neked? Igazából minden megvan, amit akarok. Jó albi, pénzem a hobbijaimra, csinos lányok, régen vékony voltam de most kigyúrtam magam és szeretek a tükörbe nézni nyak alatt is, tudok spórolni sokat, stb.

25/F

2015. dec. 30. 15:00
 8/9 anonim ***** válasza:
7-es, ennyi. Egy normális férfi nők (CSINOS nők) társasága nélkül nem lesz boldog, akárhányan jönnek az idióta "találd meg másban a boldogságot" szöveggel. Csak ezt nem lehet itt kimondani.
2015. dec. 30. 18:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Nálam fordítva van. Semmi sem sikerült az életemben, csak a párkapcsolatom az igazi.

Szakmai célok azért nem, mert nem voltak céljaim, a mai napig nem tudom, mit is akarok pontosan. Így nehéz sikeresnek lenni. A többi meg mindennek a hozadéka.

Szerelmi életben viszont merész voltam és kitartó, az se érdekelt, ha valami rosszul sült el. Ha földre kerültem, felálltam, leporoltam magam és mentem tovább. Ja és nem voltam görcsös sosem. Úgy voltam vele, hogy ha egyedül maradok, úgy is jó, ha nem, az még jobb.

Szakmai téren viszont annál görcsösebb vagyok, sajnos. És ahogy írtam, nem is tudom még, mit szeretnék pontosan. Igen, irritál a dolog.

2015. dec. 30. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!