Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találni manapság olyan lányt egyáltalán, aki nem cigizik?
Figyelt kérdés
Valahogy úgy veszem észre, hogy a 3/4-ük szívja azt a sz*rt, még az értelmesebbek is, én viszont ki nem állhatom. Nem értem, hogy lehetnek ilyen felelőtlenek, legalább a leendő gyerekeikre lehetnének tekintettel, ha már magukra nem. Lehet, hogy velem van a baj. 23/F2015. dec. 26. 16:07
21/22 anonim válasza:
Igen, itt vagyok én akit már sokszor kínáltak, de egyszer se fogadtam el. Anyám eléggé függő volt már a fogantatasom előtt, lehet hogy a terhesség idejére abbahagyta, nem tudom, de a lényeg hogy rám nem volt hatással a cigi iránti szenvedélye. Igaz, nem undorodom a szagától, mivel már megszoktam a körülöttem lévő rengeteg dohányos által, de ettől még nem is fogok rászokni.
18/L (szintén)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!