Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találni manapság olyan lányt egyáltalán, aki nem cigizik?
Figyelt kérdés
Valahogy úgy veszem észre, hogy a 3/4-ük szívja azt a sz*rt, még az értelmesebbek is, én viszont ki nem állhatom. Nem értem, hogy lehetnek ilyen felelőtlenek, legalább a leendő gyerekeikre lehetnének tekintettel, ha már magukra nem. Lehet, hogy velem van a baj. 23/F2015. dec. 26. 16:07
11/22 anonim válasza:
Azon kívül hogy neked bántja az orrod mit érdekel hogy ki mit szív? Szerintem mindenki ott és úgy rontja el az életét ahol és ahogy akarja. Én se jönnék össze olyan fiúval aki cigizik és nem értek egyet a dohányzással de ettől még nem tartom kevesebbre azokat akik cigiznek. Sokan nem szívják bár abban egyet kell értenem hogy nagyon sokan bagóznak. Majd ez a trend is kifúj mint sok másik előtte addig azok akik nem cigiznek türelmesen kell hogy várjanak. Legalábbis én így látom.
12/22 anonim válasza:
Én lány vagyok és nem cigizek. Az osztályunkból 8 lányból 3 cigizik. Végzős osztály. Én is nagyon utálom,barátomnál sem bírtam elviselni ,ha cigizett,így leszoktattam.
13/22 anonim válasza:
Én megértelek, nekem kizáró ok, ha a lány/nő dohányos. 10 év után szoktam le és azóta gyűlölöm.
24/F
14/22 A kérdező kommentje:
Tőlem szívatják. Azt csinálnak, amit akarnak, csak nálam pl. ez egy rossz pont és nem jöttem még rá, hogy miért jó ez.
2015. dec. 26. 16:50
15/22 anonim válasza:
én meg a pasikra mondhatnám ugyanezt. csak az a szerencse, hogy én sok olyat is ismerek, akik nem cigiznek.
16/22 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy a pasik felelősségteljesebbek? :)
2015. dec. 26. 17:06
17/22 anonim válasza:
Én se értem miért cigiznek, nálam még az is rossz pontnak számít ha néha buliban, vagy még régebben dohányoztak
22/L
18/22 anonim válasza:
Aligha. Ha mégis, már foglalt 99,9%-ban. Nekem is gondot okoz ez, állandóan szívja mindenki azt a szart. :)
19/22 anonim válasza:
Egyszer szívtam. de ki is köptem a füstöt.Azóta soha többé, bár az elektromos cigi szagát nagyon szeretem. Modnjuk egyikre sem szoknék rá.
Valaki szereti azt a bűzrúdot, de én nem. Viszont elég sok szakos társam füstöl, de ez nem befolyásolja a személyiségüket. Köztük van pár, aki a valaha élt legaranyosabb ember. :)
20/22 anonim válasza:
Nem cigizem,nem is tudnék raszokni,mert nem szeretem,se nem iszom es gyerekem sem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!