Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kell manapság a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kell manapság a pasiknak egy átlagos lány? Miért csak szexet akarnak a pasik?

Figyelt kérdés

[link]

Kb ilyen szintű a barátnőm és egy normális fiúnak sem kell. Pedig okos kedves lány. Általában csak szexre akarják, társkeresőn is csak szexet akartak tőle, ezért soha többet nem akar már neten ismerkedni.

Pedig csak annyi az igénye, hogy okos legyen a fiú, szeressék, kedves legyen, figyelmes legyen vele.

Nem baj ha egy fiú nagyon kövér vagy nagyon alacsony vagy nem a leghelyesebb. az se zavarja ha nem olyan férfias, félénk, határozatlan . Tehát szerintem az igényei sem nagyok, mégis 1 éve szingli de mindig csak csalódott a a psikban

2015. dec. 16. 21:38
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
A gond a társkeresőn van probléma. Ott tényleg nagyon sok ilyet levelet lehet kapni. Amúgy meg lenne sok ilyen srác akinek nagyon tetszene, meg imádná, de főleg ha félénkebbek is akkor nem olyan könnyű megtalálni egymást. Kitartás neki, biztos lesz olyan aki oda lesz érte szerintem
2015. dec. 16. 21:41
 2/20 anonim ***** válasza:
azt nem tudom . azt se tudom. lehet rossz helyen keresgél . de még az átlag lányoknál sincs eséjem ugy hogy nem kell panaszkodni
2015. dec. 16. 21:41
 3/20 anonim ***** válasza:
56%

Nagyon sok ilyen férfi van,köztük én is,de én meg nem vagyok elég helyes az ilyen nőknek...

Szóval ha valóban ilyet keresne,tonnaszámra tudok mutatni,ezen az oldalon is van jó pár,köztük én is.

De ismerőseim között is elég sok ilyen van.

Szóval én például szívesen megismerném. :)

24/F

2015. dec. 16. 21:43
 4/20 anonim ***** válasza:
0%
mert a férfiakat elsősorban a szex érdekli a nőkkel kapcsolatban
2015. dec. 16. 21:44
 5/20 anonim ***** válasza:
52%
"1 éve szingli". Tehát előtte volt barátja, azaz kellett valakinek. Egyébként sokszor maguk a nők sem tudják, hogy mit is akarnak, és hiába mondják, hogy nekik mindegy, milyen a pasi, azért legtöbbször az átlagos vagy az alatti lányok is keményen válogatnak, és ez most nem nőgyűlölet. A félénkebb faszikat meg egyenesen kerülik és lerázzák, még a nyuszi viselkedésű lányok jelentős része is egy szuperhímet akar maga mellé, aki történetesen az iskola/környék/munkahely stb. legjobb alfahímje. Én nem vagyok adonisz, inkább csendesebb, gátlásosabb típus vagyok, nem is királykisasszonyoknál kezdeményeztem, érdekes módon viszont valahogy rendszerint nem kellettem senkinek. Pedig én is sokszor hallottam azt, amit a barátnőd mondott, csak aztán általában mégis másképp alakultak a dolgok. Mondani bármit lehet, a lényeg a tettekben van.
2015. dec. 16. 21:58
 6/20 anonim ***** válasza:
69%

A barátnőd keresgéljen a barátzónában.

A társkeresőn is biztosan volt, olyan férfi, a teljesítette a kiírt igényeket.

Én is voltam fenn társkeresőn, rengeteg hasonló nő kapott tőlem normális levelet, de alig-alig válaszoltak, az is max 2-3 levélváltásig tartott.

2015. dec. 16. 22:02
 7/20 anonim ***** válasza:

hát küldd ide, egy próbát megérne nekem is, meg neki is pár levélváltás. :) És még lehet, h közelemben is lakik, a cuki csajokra bukom. :)

de ez tuti kamukérdés amúgy. :) azt meg nem hiszem el én se, h mindenki csak szúrni akarja a popsikáját, tuti, h lett volna sok értelmes, de azokat unalmasnak találhatta

2015. dec. 16. 22:13
 8/20 anonim ***** válasza:

És honnét tudod, hogy nem kell? Inkább fordítva van ez.

Ennyi erővel azt is lehetne kérdezni, hogy a nők miért akarnak szexet. :D

2015. dec. 16. 23:05
 9/20 anonim ***** válasza:
91%
Amiért egy átlagos srác sem kell, aki nem csak szexet akar a mai "értékes" lányoknak...
2015. dec. 16. 23:17
 10/20 anonim ***** válasza:
93%
Arról nem készített véletlenül statisztikát a barátnőd, hogy ő hány ilyen srácot hajtott el vagy nem vett észre?
2015. dec. 16. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!