Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kell manapság a pasiknak egy átlagos lány? Miért csak szexet akarnak a pasik?
Kb ilyen szintű a barátnőm és egy normális fiúnak sem kell. Pedig okos kedves lány. Általában csak szexre akarják, társkeresőn is csak szexet akartak tőle, ezért soha többet nem akar már neten ismerkedni.
Pedig csak annyi az igénye, hogy okos legyen a fiú, szeressék, kedves legyen, figyelmes legyen vele.
Nem baj ha egy fiú nagyon kövér vagy nagyon alacsony vagy nem a leghelyesebb. az se zavarja ha nem olyan férfias, félénk, határozatlan . Tehát szerintem az igényei sem nagyok, mégis 1 éve szingli de mindig csak csalódott a a psikban
Nagyon sok ilyen férfi van,köztük én is,de én meg nem vagyok elég helyes az ilyen nőknek...
Szóval ha valóban ilyet keresne,tonnaszámra tudok mutatni,ezen az oldalon is van jó pár,köztük én is.
De ismerőseim között is elég sok ilyen van.
Szóval én például szívesen megismerném. :)
24/F
A barátnőd keresgéljen a barátzónában.
A társkeresőn is biztosan volt, olyan férfi, a teljesítette a kiírt igényeket.
Én is voltam fenn társkeresőn, rengeteg hasonló nő kapott tőlem normális levelet, de alig-alig válaszoltak, az is max 2-3 levélváltásig tartott.
hát küldd ide, egy próbát megérne nekem is, meg neki is pár levélváltás. :) És még lehet, h közelemben is lakik, a cuki csajokra bukom. :)
de ez tuti kamukérdés amúgy. :) azt meg nem hiszem el én se, h mindenki csak szúrni akarja a popsikáját, tuti, h lett volna sok értelmes, de azokat unalmasnak találhatta
És honnét tudod, hogy nem kell? Inkább fordítva van ez.
Ennyi erővel azt is lehetne kérdezni, hogy a nők miért akarnak szexet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!