Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kell manapság a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kell manapság a pasiknak egy átlagos lány? Miért csak szexet akarnak a pasik?

Figyelt kérdés

[link]

Kb ilyen szintű a barátnőm és egy normális fiúnak sem kell. Pedig okos kedves lány. Általában csak szexre akarják, társkeresőn is csak szexet akartak tőle, ezért soha többet nem akar már neten ismerkedni.

Pedig csak annyi az igénye, hogy okos legyen a fiú, szeressék, kedves legyen, figyelmes legyen vele.

Nem baj ha egy fiú nagyon kövér vagy nagyon alacsony vagy nem a leghelyesebb. az se zavarja ha nem olyan férfias, félénk, határozatlan . Tehát szerintem az igényei sem nagyok, mégis 1 éve szingli de mindig csak csalódott a a psikban

2015. dec. 16. 21:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
51%

"kos legyen a fiú, szeressék, kedves legyen, figyelmes legyen vele. "

Hát a válaszok alapján nehogy ideküldd a szerencsétlent...

2015. dec. 16. 23:41
 12/20 Fish1 ***** válasza:
63%

A társkereső oldalak nagy része elég komolytalan. Ha feltétlen neten akar ismerkedni, akkor ajánlom a feelingfinder.hu oldalt, itt részletes személyiségteszteket kell kitölteni regisztráció után, és ez alapján állapítja meg a hasonlóságot a rendszer. + kevesebb a szórakozásból regisztráló ember, mert aki csak játszadozni akar, az nem feltétlen fog órákat azzal tölteni, hogy a teszteket kitöltse.

Ha élőben történik ez, hogy sokan szexszel próbálkoznak be nála, az több dologból is adódhat. Egyrészt abból, hogy a pasik bizonytalannak, naivnak látják, ezáltal jó prédának tartják arra, hogy átverjék, majd szex után otthagyják. Vagy az is lehet, hogy túl kihívóan öltözik - nekem volt ilyen ismerősöm, kedves volt, szép, de elég ringyósan öltözött, majd csodálkozott, hogy a pasik nagy része csak szex miatt mozdul rá.

2015. dec. 16. 23:58
 13/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom. 17 éves korom óta keresem a választ, és nem találom, mert én is ilyen vagyok. Egy éve még én voltam a legboldogabb nő a földön, mikor végre találtam vlkit, akiről végre azt hittem, h férfi a talpán, mert nem csupán szexre akart, azt hittem tervezni akar velem. Hazudta, h szeret, h elvesz, h soha senki más... A barátaimnak beszélt a házasságról és miegymás. Hónapokig együtt voltunk, mikor kimondta, h vége és soha semmi nem volt köztünk, csak szex. Most hosszú hónapok után megint úgy érzem, mint tini, fiatal, huszonéves (de bármilyen kort mondhatnék), hogy ugyanott tartok, mint akkor.

Hasonló típus vagyok, mint a képen látható hölgy, akiről azt tudom elmondani:

-kortalan, ennek okán valószínűleg a sokkal fiatalabb pasik buknak rá, az idősebbek csak akkor veszik észre, ha már tudják, h mennyi idős

-a kortalanságából fakadóan kis hülyének és naivnak gondolják (és mikor rájönnek, h nem az, már nem kell, esetleg megszexelik még, mert az azért mégis kell/vagy nem, mert nem hagyja, de akkor megint hülyén érzi magát)

-a naív és kortalan kinézete okán rengetegen keresik meg, akik még párban is vannak, feltételezem... Mert friss husi kinézetét kelti, akinek könnyen el lehet csavarni a fejét...

Nekem egy pszichológus kolléganőm feltette a kérdést, h vajon mi az oka annak, h ez van, ezeket vonzom be. Őszintén? Nem tudom. Mikor kérdezik férfi ismerőseim, h miért nincs senkim, megmondom, h nem tudom, de szívesen hallanám az ő véleményüket. Ha szerintük okos, kedves, intelligens és csinos vagyok, biztos kéne lennie vlkinek, biztos sokan állnak sorba értem... És mikor megkérdezem, h "Miért? Te járnál velem?" a válasz mindig az, hogy nem. Tudom, h a válasz nem hasznos, lehet lepontozni, de a barátnődnek üzenem, h egy év még nem sok... Volt, h négy évig nem volt senkim... Akkor majd kezdhet aggódni!

2015. dec. 17. 07:01
 14/20 anonim ***** válasza:

Jah, és még vlmi. Kezdje el nézni ennek a pasinak a videóit:

https://www.youtube.com/watch?v=50xxPoh-a-M

2015. dec. 17. 07:12
 15/20 anonim ***** válasza:

nem lehet, hogy túl naiv? vagy valami belső tulajdonsága miatt?

külsőre ha ilyen szintű akkor szerintem sokan összejönnének vele, de nem csak a külső dönt...

22F

2015. dec. 17. 07:49
 16/20 anonim ***** válasza:
25%

13-as vagyok és azoknak a síró pasiknak üzenem, akik a barátzónából jövő pasikról beszélnek, akiket állítólag az ilyen lányok elutasítanak:

A legrosszabb dolog baráttal kezdeni, remélem ezt mindegyikőtök megjegyzi! Különös alfajai a férfiaknak... Ha egy ilyen barátzónából jövő srác megneszeli, h pasira vágyik a kereső nő és esetleg ő az, vagy rögtön menekülőre fogja, vagy felajánlja a csak szex és más semmit (nehogy beleéld már magad, mert bántani nem akar). Esetleg még barátnője is van, akit a nő is ismer... A legjobb, mikor barátnők is...

2015. dec. 17. 21:22
 17/20 anonim ***** válasza:
88%
#16: Szép dolog az általánosítás, főleg ha egyetlen eset alapján vonsz le ilyen következtetéseket. :) Vagy netán mindegyik párkapcsolatod ilyen volt? Mert azt nehezen hiszem el.
2015. dec. 17. 22:17
 18/20 anonim ***** válasza:
54%

Nem egy emberből vontam le a következtetést. Biztos nem mind ilyen, de nem lehet tudni. De vigyázni kell! Nem tizenéves vagyok, jópár év tapasztalattal. Életem legelső szerelmét általános iskolás korom óta ismertem, évekig szerelmes voltam belé, és... nem részletezem... Ezek különböző emberek, bárcsak ne lennének azok. És volt köztük olyan is évekkel ezelőtt, aki még tőlem kérdezte, hogy a barátnőjének fog-e tetszeni a gyűrű, amit választott, h megkérje a kezét.. és ismertem a lányt is. Három hét alatt két barátot vesztettem el pont a napokban emiatt. És ez csupán az elmúlt két hét és nem az elmúlt 15 év... Az egyik annak ellenére megcsókolt, h van barátnője, állítólag már rég meg akarta tenni,meg is mondta, h még csak lelkifurdija sincs, hogy még le is akart fektetni. A másik meg hónapok óta fűzögetett, h feküdjek le vele, mert neki sincs senkije, meg nekem sincs senkim és ha ez így alakult, akkor jól érezhetnénk magunkat, semmi több. Egy éve ismerjük egymást, úgy ismerkedtünk meg, hogy még volt valakim. Mindkét esetben megrekedt ezen a szinten a kapcsolat, mert onnantól másról sem szólt a téma, csak a szexről... Nem akarok offolni, nem az én kérdésem volt, nem rólam kell, h szóljon.

Szeretnék még naív tizenéves lenni, de ez elmúlt... Majd Nektek is el fog. De kívánom, hogy szeressenek Titeket! A barátnőnek pedig kitartást!;)

2015. dec. 18. 06:56
 19/20 anonim ***** válasza:
70%

én nem csak szex miatt szeretnék párt.de nem is találok senkit.ez kell a nőknek többnyire úgy látszik hogy kihasználják őket.

a legtöbb átlag csajnak meg olyan igényei vannak hoyg hihetetlen.mintha a gyári munkás akadna ki azon hogy nem engedhet meg magának egy ferrarit.tisztelet a kivételnek.

sokan mondják hogy a belső számít nekik.aztán meg ugyanúgy lekoptatnak mint bárki más.ez hosszú évek tapasztalata.

2015. dec. 19. 19:40
 20/20 anonim ***** válasza:
Melyik városban lakik? Ha Heves megyei akkor nyugodtan írhat nekem :) 23/F
2015. dec. 26. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!