Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mutat mást sokszor a férfiak tapasztalata, mint a nők állítása társkereséssel kapcsolatban?
Jó pár társkereséssel kapcsolatos témában látom azt, hogy egy adott kérdésre a férfiak leírják a tapasztalataikat, amire válaszként a nők leírják a sajátjaikat és teljes az ellentmondás.
Konkrét példák:
Sokszor látom, hogy a férfiak azt írják, hogy tapasztalataik szerint a társkeresésben komoly problémát okoz, ha nem helyesek, izmosak és nincs semmi extra a kinézetükben. Erre a nők sorban írják, hogy ezek nem is annyira számítanak az ő részükről. Akkor a férfiak miért tapasztalnak mást? Az összes ilyen jellegű ismerősöm, aki fiatal és elmúlt 20, még mindig szűz és egy kapcsolatuk sem volt. Pedig nálam sokkal kedvesebbek és normálisabbak. Ezekre a tulajdonságokra is azt mondják a nők, hogy nyerők. Mégis sok férfi írja, hogy tapasztalatai szerint a klasszikus kedves gesztusokkal kevésbé voltak sikeresek, mintha lekezelőek lettek volna.
Másik hasonló téma, a kereslet - kínálat. A pasik sorban írják, hogy a lányoknak nagyobb a választék, a férfiaknak kisebb. Egy átlagos nőre több pasi jut, mint ahány nő egy átlagos férfira. A nők ezt is megcáfolják általában.
Ezt a dolgot pl. letudtam tesztelni. Szóba került 3 lány ismerősömmel is a dolog és azt mondták, hogy nem kellenek senkinek. Kapásból mondtam mindegyiküknek pár közös ismerőst, akikkel kapcsolatban egyértelmű volt, hogy tetszik nekik a lány. Erre általában annyi volt a válasz, hogy jó, de ez nem olyan. Akkor mit tekintetek jelentkezőknek? Utána a facebook levelezésükre is ránéztünk és ott is volt több ismeretlen, aki rájuk írt. Persze, volt, aki bunkó módon, de mindenkinél volt olyan, aki normálisan. Teljesen átlagos kinézetű lányokról van szó. Miért nem ismerték el, hogy vannak jelentkezők? Mert előttem csak terelni próbáltak a kérdésnél.
Ezek a dolgok miért vannak? Valószínűleg az itteni válaszoknál is elég durván le lesznek pontozva azok, akik leírják a saját tapasztalataikat, akár nők, akár férfiak. Miért?
28#
Nem feltétlenül.
Simán lehettek olyan időszakai amikor két komolyabb kapcsolata közben (akiknél hűséges volt, nem kell mindig rosszra gondolni) csak élni és kalandozni akart.
Ilyenkor gyakran több lánnyal is kavar egyszerre, hol egyikkel hol másikkal fekszik le, mikor melyikhez van kedve, aztán újít amikor rájuk unt.
Én nem mondom azt, hogy ehhez feltétlenül gazdagnak kell lennie, előny, de nem feltétel. Jóképűnek és határozottnak mindenképpen, ez vitathatatlan, némi intelligencia sem árt, de azt mondják a jó duma a legfontosabb minden közül. Ez viszont nem mindig kedves és hízelgő, fura mód többnyire sértő vagy kötekedő, de nagyon jól adják elő.
Szóval pont olyanok mint amit én kívánnék a jótündértől, ha eljönne, hogy én is "megtanuljam". :)
Igaz a kérdés főleg párkeresésről és komoly kapcsolatokról szól, de abba szándékosan nem akartam belemenni mert az túl bonyolult, még a jóisten sem látja át pontosan, kinek mi kell. :D
Annyi biztos, hogy a nők szívesen mennének bele komoly kapcsolatba is egy olyan férfival akit én fentebb leírtam. Ha azt mondják, hogy na ők bizony nem akkor jó eséllyel terelnek.
'Az általad tényként felvázolt dolgokat én is pontosan így tapasztaltam. De ezt miért nem ismerik el? Miért jobb előadni pár pasinak egy hiú ábrándot az ő részükről? '
Mert a férfiaknak semmi sem jó? Ha nem mondják meg a frankót, akkor azért hibásak, ha meg megmondják, akkor meg 'eret vág a férfiak 80%-a'. Akkor most mégis mit kéne tenni a nőknek, hogy jók legyenek??
Miért nem lehet megérteni, hogy minden ember más?? Akármennyire is vergődtök, nincs egy képlet amivel meg lehet oldani minden nőt (bocs, szerintem sértő, mondjuk inkább, hogy embert). Az, hogy többféle állítás és tapasztalat létezik, nem jelenti azt, hogy csak egy igazság van és valaki tuti hazudik. Nem klónok vagyunk.
Jaguar_Warrior, jó, legyen igazad, tegyük fel, hogy van olyan férfi, aki két komoly kapcsolat között ezzel vigasztalja magát, bár én az ilyenekkel, akiknek ekkora nagy létszámú nőjük volt, bizalmatlanabb vagyok, de ez meg onnan indul, hogy tapasztalatlan koromban belebotlottam egy ilyenbe, aki ezzel vigasztalódott, igaz, az nem kötötte senki orrára, de bántott, hogy azokon áll bosszút egy nő miatt, akik nem bántották. Azóta óvatosabb vagyok, és inkább több kört futok, de nem akarom megint megégetni magam, és azután az első eset után mindig ki tudtam szűrni a megbízhatatlanokat.
Azt is aláírom, hogy vannak könnyelműbb, naivabb, felszínesebb nők, főleg fiatalabb korban, de azért ez nem általános jellemző.
Komolyan abba kötsz bele, hogy nem szószerint értik azt az emberek, amit mondanak?
Most ez épp olyan, amikor belenéz valaki a hűtőbe és azt mondja, hogy nincs itthon semmi kaja. Pedig van, csak olyan amit az illető nem szeret. Szóval a nem megfelelő az olyan mintha nem is lenne. Ennél egyszerűbb példát nem találtam, csak megérted már. Szerintem erre magadtól is rájöttél, de muszáj volt kiírnod egy szofisztikáltabb nőket lenéző kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!