Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmincas nők: Ti komolyan vennétek egy huszonéves férfit, ha ismerkedési szándékkal fordulna hozzátok?
Érdekes nekem ugyanolyanok az igényeim 30 évesen mint 20.
Nekem nem számítanak a társadalmi konvenciók. Mostanában több huszonévei elején járó férfi kezdeményezni akart nálam, de nem voltak elég érett gondolkodásúak, ugyanakkor ismerek olyan 45 éves pasit is aki éretlenül viselkedett.
Én barátnőm sokáig nem vett komolyan 33 éves nő én meg 23 éves vagyok. Egy helyen dolgozunk kb másfél éve kerültünk egy munkaterületre sokszor csak kettesben vagyunk egy kis teremben és csináljuk a dolgunkat és elkezdtünk beszélgetni. Persze ismerkedtünk is, jóba lettünk, és hamar rájöttünk hogy nagyon egyformák vagyunk szinte mindenbe. Munkán kívül is sokat jártunk össze én belé zúgtam és elkezdtem lépni felé, ő persze nem vett komolyan az elején, mert elismerem én is hibás voltam abba hogy eleinte csak hülyéskedtünk ilyen téren mert legjobb barátok voltunk régen. Aztán egyszer nem tudom hogyan de sikerült elérnem azt hogy komolyan vegyen. Akkor nála bebizonyítottam azt hogy én hűséges típus vagyok és hihetetlen komoly akkor 22 éves létemre. Azóta együtt vagyunk. Bár az összeköltözés még problémás mert az ő anyukája nagyon beteg és nem hagyhatja egyedül viszont én sem tudok oda menni mert sajnos nagyon pici házban laknak szoba konyha és egy mini udvar részük van ahol 2 autó fér el maximum. Én a szüleimmel élek 2 generációs házban de ez sem a legjobb hely. Persze van házam amit örököltem de kivan adva albérletbe 1 évre lett kiadva amikor még álmaimban sem gondoltam volna hogy igénybe venném így egy 6 fős családnak lett kiadva ahol lakik anya, apa, nagyapa és 2 18 év alatti gyerek. Na most a szerződésük májusban jár le már 3 éve laknak ott csak egyszer fél évre elköltöztek valami miatt akkor üres volt a ház akkor szereztem meg sok mindent a felújításhoz de akkor nagyon vissza könyörögték magukat. A felújítás elmaradt az anyagok zárt helyen a nagy pincébe szépen minden. Őket nem rakhatom ki csak úgy pedig nagy lakás, a barátnőm jól keres én is jól keresek viszonylag anyukája meg nagy nyugdíjat kap mert a bányászatban dolgozott és azért. Amint szabad lesz a ház már költözünk is oda mert anyukájának lenne egy jó nagy szobája a földszinten mi meg a felső szinten el vagyunk a konyha is nagy lenne szóval ott meglenne mindenünk szinte amit csak akarunk..
Persze a barátnőm eleinte nem vette komolyan de annyira lelkes voltam hogy most már ő is alig várja hogy költözhessünk. Persze együtt lenni nagyon nehéz így hogy ő egy szobába alszik anyukájával, nálunk jól elvagyunk csak mindig itt sem élhetjük ki magunkat az meg hosszútávon nem megoldás hogy mindig bérlünk 1 éjszakára szobát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!