Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan tizen-huszonéves lány, akit nem érdekel a külső?
Egyre elkeseredettebben keresem 20 éves létemre azt a lányt, akit a barátnőmnek tudnék tekinteni. Rengeteg helyen próbálkoztam már illetve próbálkozom is, azonban sikert még egy kivétellel, nem értem el. A külsőmön nem tudok és nem is nagyon szeretnék változtatni. 170cm magas vagyok és alig van rajtam izom. Tudom, hogy konditeremmel és valamilyen sok mozgást ill. erőfeszítést igénylő sport aktív űzésével némileg fejleszthetném a testem, azonban ez a szabadidőm jelentős részét elvenné és így nem tudnék elegendő időt fordítani a hobbimra/munkámra.
Sokféleképpen le lettem már koptatva. A legjobban az fáj, mikor egy lány hazudik, tehát azt mondja hogy helyes vagyok, bejövök neki meg minden, aztán pár napra rá meg nem keres, esetleg összejön valaki mással, vagy netán egy büdös szó nélkül megszakítja velem véglegesen a kapcsolatot.
Amit el tudok fogadni, az az, ha képcsere (vagy találkozás) után a lány azt mondja, hogy "bocsi, de nem tudok rád pasiként tekinteni, barátok azonban maradhatunk". Ilyenkor lánya válogatja, hogy valóban barátok maradunk-e (ha rajtam múlik, akkor természetesen igen), azonban ekkor már nem szidom a teremtőt, hiszen legalább annyit jelentettem a leányzónak, hogy megmondja az igazságot.
Természetesen nem arra utazom, hogy minél szebb legyen az adott nőszemély. Inkább a visszahúzódóbb csajokat keresem, hiszen én is az vagyok. Többnyire interneten, buszmegállókban, baráti összejöveteleken próbálok ismerkedni. A belső értékek tekintetében viszont nagy elvárásaim vannak, melyekből nem szeretnék engedni.
Legyen értelmes, okos, szerény, szerethető, hűséges és persze káros szenvedélyektől mentes.
Külsőleg csak annyi az igényem, hogy ápolt legyen, de ezt szerintem szinte minden nő tudja 'teljesíteni'.
Volt már néhány leányzó, akiknek elvileg bejöttem volna, azonban az értékrendbeli különbségek miatt velük sem lett semmi.
Szerintetek mit tudnék tenni annak érdekében, hogy ez az állapot ne tartson ki életem végéig? Hol lenne még érdemes megpróbálnom az ismerkedést?
Csak félek, hogy egyedül maradok. :/
És a magány elég rossz érzés. Haverjaim persze vannak, élvezem is a velük töltött időt, de folyamatosan arra gondolok, hogy egy lánnyal mennyivel jobb lenne.
Személyesen kellene ismerkedned mindenképpen, kérlek, csak az a baj, hogy sokan külsőre mennek, és adnak. Ritka, aki az értékeket is számba veszi.
Míg számomra fontosak ezek, addig más nőknek nem hinném, vagy csak nagyon ritka esetben. Szóval tisztelet a kivételeknek.
5.
"Én sem a külseje miatt figyeltem fel a barátomra" Erre irja,hogy kiváncsi vagyok,hogy nézel ki xddd
Nem kellene ennyire átlátszonak lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!