Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok ismerkedési tanácsokat? N
Itt tudnál ismerkedni..pl. velem :)
Nem kell ide kiraknod képet csak nekem küldeni :)
De az bőven ráér akkor mikor már megismertükegy kicsit egymást.
A döntés a te kezedben van :)
1. Kiválasztod a számodra megfelelő egyedet.
2. Célba veszed
3. elemzed a célszemélyt
4. a külső szempontok megfigyelése, fogak állapota letepernéd e vagy se,
5. viselkedési szokásainak megfigyelése
6. erő összegyűjtése, mely megtalálható körülötted mindenhol
7. mosolyt az arcodra
8. a megfelelő alkalom kivárása
9. elindulás a célszemély felé
10. a célszemély megszólítása az adott környezethez véve.
11. a megszólítás lehet segítségkérés, de lehet egy határozott "hagyjuk a bla bla szöveget, szia szimpatikus vagy nekem, lenne kedved megismerkedni?
Ami fontos!
Ha nem vagy bányarém akkor az esélyeid elég magasak.
És ami a legfontosabb! Mi férfiak egyszerűek vagyunk, nem bonyolítjuk túl a dolgokat nem kell ódákat zengened nekünk, egy szia lenne e kedved ismerkedni nálunk elég ennyi is!
Pontosan, ahogyan az 1. is mondta, az itteni férfiak nagyon nagy része biztosan vevő lenne az ismerkedésre. De ettől eltekintve én úgy tudom, hogy a nők kép nélkül is kapnak egy csomó levelet a társkeresőkön. Pl. az exem is anno. Csak ugye van olyan ami kép nélkül is lelombozó lehet 80-90kg, stb. Ha valaki felismer, akkor az azt is jelenti, hogy szabadidejében ő is ott nézeget, szóval ez nem kellene, hogy probléma legyen :) De te tudod, hogy mit engedsz meg magadnak.
Még mindig az exnél maradva, én olyan leszólításokról hallottam, hogy nem is értem, mi a nehéz a nőknek az ismerkedésben. Munkahelyen, könyvtárban, buszon is simán, pedig ő is zárkózott. Szóval én csak olyasmit tudnék javasolni, hogy újíts a ruhatáradon, már csak az új színek is sokat dobnak rajtatok, szóval tényleg ezzel próbálkoznék. Így gyökeresen pedig nem is feltétlenül kell megváltoznod.
Na ne már, hogy ha az ember ésszel oszt meg képet, akkor azzal visszaélnek?
Én eddig kétszer osztottam meg ész nélkül képet...
Pl. az egyik dolog, hogy soha nem szabad azonnal küldeni. Mindig biztonságosabb alternatívákat kell választani. monjduk facebook adatlap. Ellenőrizni kell a beszélgetőpartnert. Ha valami nem tetszik, semmi sem kötelező.
Ezek ellenére én is azt mondom, hogy nem okos csak úgy képeket küldözgetni. Bár az is igaz, hogy akárkiről tudok képet küldeni, szóval ebből a szempontból elég nagy kamu, hogy ha téged körberöhögtek akkor az csak te lehettél. Lehetett mondjuk egy oszt. társad, csoporttársad, munkatársad aki küldte a képet, mert nem szeret - már ha ebből valami bajod lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!