Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekes problémába ütköztem. Mit gondoltok?
"Problémám" hogy nem iszok egyátalán alkoholt és ez okozza a gondot ismerekedésnél.
Meglepett de az elmúlt két "randin" is zavarta a partnereimet, hogy én egyátalán nem iszok, nem is lett belőle semmi.
Mindketten meg is mondták hogy ez "gáz", és emiatt nem folytatnák, ( Persze lehet, hogy ez vlami kamu indok volt)
viszont már mondta több nő is, hogy jobb lenne ha én is innék...
Kérdésem: Mai világban ez enyire gáz/ gond? Mi a véleményetek erről?
Köszi
25/F
Nem, egyáltalán nem gond, ha nem iszol. Én szoktam néha napján, voltam már mocsok részeg is, de gyűlölöm, amikor erőltetik a piát. Majd akkor iszok, ha én akarok és nem akkor, amikor "kötelező kör" van.
Szóval nem, nem gáz, és állítom jobban jártál, hogy leléptek a csajok.
én sem iszom alkoholt és nem is dohányzom, még senki nem mondta nekem, hogy ez gáz lenne, inkább csodálkoztak, hogy hogy bírom nélküle (alkohol nélkül is jól tudom magam érezni)
a két randi partnered meg biztos, hogy nem ezért szakította meg veled az ismerkedést... ott valami más gond lehetett, csak te erre fogod, mert így egyszerűbb
22/f
En se iszom soha. Belolem soha nem nezik ki, mert mas dolgokban kifejezetten bevallalos vagyok nagyon, abban tulteszek rajtuk. Akit zavar ez korulottem, attol megszabadulok. Ez a privat szfera, ne szoljon bele a maganugyembe. Es nem is dohanyzom meg nem is kabszerezem.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!