Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdekes problémába ütköztem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekes problémába ütköztem. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

"Problémám" hogy nem iszok egyátalán alkoholt és ez okozza a gondot ismerekedésnél.

Meglepett de az elmúlt két "randin" is zavarta a partnereimet, hogy én egyátalán nem iszok, nem is lett belőle semmi.

Mindketten meg is mondták hogy ez "gáz", és emiatt nem folytatnák, ( Persze lehet, hogy ez vlami kamu indok volt)

viszont már mondta több nő is, hogy jobb lenne ha én is innék...

Kérdésem: Mai világban ez enyire gáz/ gond? Mi a véleményetek erről?

Köszi

25/F

2015. dec. 20. 18:37
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem, egyáltalán nem gond, ha nem iszol. Én szoktam néha napján, voltam már mocsok részeg is, de gyűlölöm, amikor erőltetik a piát. Majd akkor iszok, ha én akarok és nem akkor, amikor "kötelező kör" van.

Szóval nem, nem gáz, és állítom jobban jártál, hogy leléptek a csajok.

2015. dec. 20. 18:43
 2/8 anonim ***** válasza:

én sem iszom alkoholt és nem is dohányzom, még senki nem mondta nekem, hogy ez gáz lenne, inkább csodálkoztak, hogy hogy bírom nélküle (alkohol nélkül is jól tudom magam érezni)

a két randi partnered meg biztos, hogy nem ezért szakította meg veled az ismerkedést... ott valami más gond lehetett, csak te erre fogod, mert így egyszerűbb

22/f

2015. dec. 20. 18:51
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Itt inkább csak arról volt szó, hogy valamibe bele kellett kötni. Absztinencia miatt nem adni esélyt valakinek enyhén szólva szánalmas dolog.
2015. dec. 20. 19:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Ismerős. Múltkor négyesben találkoztunk egy másik párral, a fiúk söröztek,én mondtam, hogy nem iszom alkoholt, erre a másik lány kifakadt, hogy hát akkor így ő se iszik... és látszott a képén, hogy ideges. Szóval igen, néhány embernek gond, ha nem iszol.
2015. dec. 20. 19:32
 5/8 Fish1 ***** válasza:
Akinek ez gond, az nem a te embered. Ha nem fogad el olyannak, amilyen vagy, az már régen rossz.
2015. dec. 20. 20:16
 6/8 anonim ***** válasza:

En se iszom soha. Belolem soha nem nezik ki, mert mas dolgokban kifejezetten bevallalos vagyok nagyon, abban tulteszek rajtuk. Akit zavar ez korulottem, attol megszabadulok. Ez a privat szfera, ne szoljon bele a maganugyembe. Es nem is dohanyzom meg nem is kabszerezem.

N

2015. dec. 20. 20:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Nálam elvárás, hogy akivel összejövök ne igyon. De sajnos ez tényleg nagyon durva dolog az átlag számára. Nem gáz, hanem inkább hihetetlen nekik, mert olyan természetes dolog, hogy alkoholt isznak mintha víz lenne kb... El sem tudják hinni, hogy valaki nem iszik.
2015. dec. 20. 20:54
 8/8 Laczkó68 ***** válasza:
Számomra ez nagyon furcsa,főleg azèrt mert ez pont forditva szokott lenni.De ha ilyen kifogással "lėptek" le,szerintem ne sajnáld. Egyèbkènt èn szoktam inni,de eszembe sem jutna,hogy azt mondjam bárkinek,hogy "gáz" az hogy nem iszik!
2016. jan. 20. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!